Sitter du hemma och längtar tillbaka till #Diablo II med den beryktade konivån? Längtar du efter att förlora själen i ett idisslande helvete? Då har du chansen nu mellan och ända fram till den 21 maj.

#Blizzard gjorde för ett par dagar sedan ett rätt roligt uttalande där de varnade oss för att vandra ut i vildmarken. Vi skulle särskilt akta oss för mystiska portaler som dök upp lite här och var. Kan det betyda att... Ja, det betyder att den beryktade nivån med livsfarliga nötkreatur har invaderat #Diablo III. Må gud vare med er.

Varför skriver de inget om pac-man... det spelet har ju ännu fler än 10 miljoner spelat? Frågan är vad PoE har med Diablo att göra och varför man ska strunta i att skriva om Diablo bara för att skriva om PoE istället? Om det nu är så att just du inte... 22/05 Det gäller inte bara PoE nödvändigtvis. Vissa spel får mer uppmärksamhet än andra även om de inte förtjänar det. Känns som om vad för nyheter som nämns beror främst på FZs spelares egen spelsmak. Annars har jag inget att vara butthutt över, PoE klarar... 20/05 Jag testade den nivån. Blev tvärbesviken, jag trodde dom skulle gå tillbaka till Diablo 2 versionen (För detta eventet iallafall). Men nope, kändes helt värdelöst o spendera den tid det tar för att hitta den kossan för att komma dit... 20/05 Butthurt fanboy much? 20/05 Tja vill man inte lira D3 så är ju Grim Dawn ett kul alternativ. 20/05 Tycker är fel ord, jag förklarar bara varför. Fick jag välja skulle FZ gå tillbaka till Fragzone. Endast skriva om spel med tävlingsfokus (eftersom det inte, i mitt tycke, finns något vettigt Quake värt namnet för tillfället) som t.ex. CS:GO och Dota2.... 19/05 Hundra gånger mer är en rätt ordentlig överdrift. Men jo Diablo franchsen är mer känd, men Diablo 3 i sig är ju knappast ett spel som folk är tokiga I. Jag menar två nyheter om levling rekord i D3 innom loppet av en vecka... Det blir väldigt skevt när... 19/05 Kanske kan vara kul med lite ko-slakt, även om det känns som ett ganska misslyckat försök att värva tillbaka lite spelare som tröttnat på same old, same old. För mig har Diablo 3 gjort sitt tyvärr. 19/05 Ofta jag ser spelnyheter som jag skulle tycka vara roligt att det publicerades här på FZ, delvis för att få lite annorlunda infallsvinklar och åsikter från en svensk sajt, men det är otroligt sällan det uppmärksammans nyhetstips av det jag har tipsat... 19/05 Om man skickar in bra tips till FZ så brukar de faktiskt publicera det, så försök med det? Jag kan tänka mig att Johan Olander som skrivit artikeln spelar D3 men inte PoA så det kan vara därför nyheten dyker upp här på FZ? eller så har inte PoE skickat... 19/05
Skicka en rättelse