Har du tröttnat på online-shooters där var och varannan spelare gör så gott de kan för att imitera Rambo? Då kanske #Squad kan vara något för dig.

Squad är ett Unreal 4-drivet onlinespel där laganda är en central del av upplevelsen när 100 soldater slåss på samma server. Genom att kommunicera och koordinera med dina lagkamrater så uppnås en sällsynt krigsrealism som få (om ens några) andra spel uppnår. Det är åtminstone ambitionen för projektet som har fått en bra start på Kickstarter – under det första dygnet har de redan hunnit samla in 54 600 kanadensiska dollar av de 184 000 som krävs.

Bakom projektet hittar vi moddgänget som skapade Project Reality till #Battlefield 2. Filmen nedan förklarar vad det handlar om, och ytterligare information finns på officiella hemsidan och Kickstarter.

https://www.kickstarter.com/projects/offworldindustries/squad/widget/video.html

Tack till xeff, anon166869 för detta #nyhetstips!
det här är precis vad de gör på Global Conflict. Jag har för mig att de började spela runt BF2 och tror att vissa av spelarna var inblandade i project reality. Men tanken är att de har 2 armeer men cordinerade lag där man har en commander som ger order... 28/05 såg de på live stream fyfan alla bah crashade från spelet 28/05 Tja, att det är ett lagspel på riktigt. Kolla upp deras kickstarterpage och läs om Project Reality modden till BF2 så fattar du vad jag menar med att det till skillnad från andra onlinepangare är ett lagspel. 28/05 Så, det som skiljer detta spel och utmärker sig från "alla andra" onlinepangare är alltså ... vad? Det såg ut som "alla andra" pangare, tycker jag. :p 27/05 Själv väljer jag att se på det som ett av de bästa fps:en på senare år. Kvalitativ jävligt bra gjord spelkänsla, och mekaniker, där pc och skicklighet står i fokus med vettigt ui, dedikerade servrar, modding osv. En ganska udda sak att hitta bland dagen... 27/05 Åhå! My kind of game! Rätt årstid, rätt miljö. Ett Arma med bättre motor, precis som jag väntat på i alla dessa år. Saker jag hoppas på: - Valet att kunna ha vapnet i viloläge, som när man dubbeltrycker på ctrl i Arma. - Ett vettigt medical-system, där... 27/05 Insurgency känns mest som en dålig kopia av PR-spelläget med rush. 27/05 Verkligen nice, ser fram emot Squad. Backat och klart! Har njutit av PR många ggr för teamwork och känslan, men i väntan på SQUAD blir det snarare insurgency som man också har typ 200h i. INS har en annan mer autentisk känsla och grymma ljud även om det... 27/05 Kan visa här. En av kartorna från PR(Som blir helt gratis i helgen då man inte behöver bf2 längre) Servern väljer några av punkterna random. Det är ytterst få av kartorna i PR som har fasta punkter. http://www.realitymod.com/mapgallery/images/maps/bijar... 27/05 Jag föredrar mindre spelare då det känns som att man faktiskt har en viss påverkan över vad som händer. Fast coolt att de använder Unreal över Unity. Trött på att se tjugioelva tusen Unity spel på Kickstarter. 27/05
Skicka en rättelse