Det är i alla fall en på kontoret som går igång på sånt här.

Total War. Stor strategi, få raketkastare. Kanske några, men absolut inga rocketjumps. Därför kändes det vettigare att vår egen Total War-nörd Joakim Bennet fick presentera detta klipp som djupdyker ner i värdskartan i Total War: Warhammer 2.

Väl bekommen.

Äntligen presenterar Creative Assembly kampanjkartan för Total War: Warhammer 2. Följ med på en rundtur som visar de nya kontinenterna, och startområderna för de fyra spelbara raserna, uppdelade på åtta fraktioner. Från the Sea of Malice till avlägsna Lustria kommer dark elves, high elves, lizardmen och råttfolket skaven begå totalt krig i hopp att förgöra varandra och nå världsherravälde. Till skillnad från de andra tre raserna har skaven inga fasta städer, utan finns i och under ruiner som finns över hela kartan. Se upp för råttskit när du är ute på skattjakt!

Nu väntar vi bara på att få se hur den sammankopplade kartan ser ut - den som ska sätta ihop Warhammer II med originalet, till en enda stor kampanj.

Jocke tyckte också att en statisk överblick över världskartan, som också listar de olika raserna i världen, var av värde. Så här är den.

Jag tror inte att det finns en inställning, nej, kolla på workshopen om det finns en mod. Men annars så kan jag ju rekommendera att spela som Wintertooth (Norsca fast mer fokuserat på Troll och andra monster), då kommer inte Chaos och invaderar eftersom... 25/08 Någon som vet om det är möjligt att stänga av Chaos? Så segt i 1an där man mer eller mindre degar runt och bygger upp en armé till drag 50-60 för man vet att man är körd annars då Chaos kommer då och såklart samtidigt som det kommer i andra riktningar.... 25/08 @legendofkarl: Dessa två kan nog ge dig ett hum :D https://www.youtube.com/watch?v=-MeVxKZBOfM https://www.youtube.com/watch?v=0DkfMc3mpwQ Kan även tillägga att Warhammer (ej 40k) är, pretty much, jorden under medeltiden fast med Skavens, alver, orcs,... 24/08 Har aldrig riktigt fattat Warhammer spelen, universumet? Massor olika spel, hänger dom ihop? Är det mega djupt med massa lore man måste sätta sig in i för att förstå spelens storhet? 24/08 Dark Elves campaign let's play https://www.youtube.com/watch?v=h7e3jCd62C0 24/08 @TheMadPanda: I Total War: Shogun 2 fanns det som alternativ att utföra sina turns samtidigt men det fanns en del buggar som kunde uppstå under detta. Jag tror det mest optimerade sättet och simplast att implementera i jämförelse med de andra, är just... 24/08 Man ser ju definitivt vart de hämtat inspiration för den kartan.. 😅 24/08 Ska bli kul, speciellt när de förenar kartan med det första spelet. Avslutade precis en kampanj med Norsca där jag utrotade alla raser/factions utom Wintertooth som också en Norsca faction. Tänk att få göra samma sak med skaven <3 24/08 @Cordayne: jo men det är civilization också och där kan man göra dragen samtidigt. Så är ju ett designval... 24/08 @TheMadPanda: Ja alltså.. Det är ju ett turbaserat spel. Så har det ju varit i alla tidigare Total War-spelen. 24/08
Skicka en rättelse