I och med Jaromir Jagr nu lämnat NHL finns det inga spelare från EA-spelet NHL 94 kvar i Nordamerikas högsta hockeyliga.

NHL 94 är ett legendariskt bra hockeyspel och är anledningen till varför jag kan namnet på en massa hockeyspelare. Men nu, så här 24 år senare, har den sista spelaren som var med i spelet lämnat hockeyligan NHL.

Den tjeckiska hockeyspelaren Jaromir Jagr lämnade nämligen, vid 45 års ålder, den nordamerikanska hockeyligan. Detta innebär att nu finns exakt noll spelare från NHL 94, som släpptes 1993, kvar i NHL.

På tal om NHL 94 så kan det ju vara värt att än en gång titta på trailern för dokumentären Pixelated Heroes som handlar om detta fantastiskt underhållande spel.

Spelade egentligen aldrig direkt mycket arkad, blev nån gång på 80 talet när jag var liten men när Virtua cop släpptes var jag inte direkt intresserad av arkad längre då jag sen jag var 5 har haft Datorer att spela på :) 04/02 @Roten: ja NHL96 minns jag mycket väl. Sega var bra, Supernintendo var buggat. Pc versionen drog iväg och blev "3d" Arenan var 3d osv.men själva gubbarna var 2d sprites, det var först 97 som blev helt 3d 01/02 Ja, fast jag vill nog framhålla NHL96 till SMD som det sista riktigt bra NHL spelet på konsol, så här i efterhand. 01/02 Oj oj oj oj... ja - smaken är ju olika! :) Bra att du står för vad du tycker! Alla gillar ju inte Super Metroid (även fast det är asbra!) :) Kommer ihåg första gången jag lirade Virtua Cop på arkad på finlandsfärjan - var helt förbluffad över grafiken... 01/02 Jag har alltid tyckt att NHL96 till SNES var det bästa av de första. Har nu på senare tid kört på SMD och där är det lite skillnad, SMD lite kraftigare prestanda gör att det känns smidigare och mer actionfyllt! Men det här skulle jag aldrig ha vågat avs... 01/02 Spelar aldrig sportspel men just NHL skulle jag köpa om det kom till PC igen då jag spelade dem mycket på pc förr. 01/02 @Struggle: Blades of Steel i all ära men Ice Hockey är min favorit till NES. Alltid kul att få spela i ett lag fullt av överviktiga svenskar :p 01/02 @breahl: dombtyckte inte nhl på pc var lönsamt. Men jag tror egentligen gillade dom inte att deras spel moddadesoch på så sätt gjorde att man kanske på pc än mindre kände behovet att köpa nyare version varje år. Då började dom släppa sunkiga ps2 portar... 01/02 Varför slutade egentligen NHL släppas till PC? Jag minns NHL 94 men minns mest NHLPA 93, det var de första NHL spelet jag spelade. http://www.2up.se/wp-content/uploads/2017/10/NHL_nhl.jpg (http://www.2up.se/wp-content/uploads/2017/10/NHL_nhl.jpg) 01/02 @Roten: jag håller med dig. I det här fallet.menade jag nhl spelen. Det är dom till nintendo och sega som är "kända"en alla spel sen 94 kom även på pc och dom var i början samma spel men mer.pc anpassat med bättre grafik och ljud bla :) Sen drog pc vers... 01/02
Skicka en rättelse