Flerspelardelen är gratis på Steam just nu

I dag öppnade Activision upp flerspelardelen för Call of Duty: WWII borta på Steam. Gratisperioden gäller fram till den 25 februari klockan 22:00 så det är väl bara till att sätta igång om man nu känner för det.

Som så ofta när det gäller sådana här erbjudanden så behåller man alla framsteg man gör under gratisperioden. Så om man nu skulle bestämma sig för att köpa spelet vid ett senare tillfälle behöver man inte börja om från början igen. Priset på spelet är för tillfället också nedsatt så vill man fynda lite så kan man ju passa på och göra det nu.

@FML: Jo, absolut har jag lirat BiA! Road to hill 30 och Earned in Blood va riktigt bra på sin tid! Önskar de kunde göra något liknande fast med ny visuals och ännu bättre ljud. För jag minns inte riktigt att kartorna var så linjera som de är i CODWW2.... 27/02 @GREY-task: Du borde köra Brothers in Arms-spelen, om du inte redan gjort det. Tyckte COD:WW2 var riktigt likt det och inte som tidigare COD-spelen. Kul att de försökte nåt annat än konstant hets, men håller med de andra om tråkigt manus och många clich... 25/02 Mp är det bara Red Orchestra som gäller:) 25/02 Visst fan är grafiken helt okej. Cutscenes var grafiskt snygga men herregud vilket dåligt manus, larviga karaktärer osv.. Hade man sett en film med den kvaliteten hade man nog stängt av. Aldrig gillat den skådisen heller... Transformersfilmerna var okej... 25/02 @Carl Johansson-Sundelius: Tråkigt att du kände så för SP:n. Jag tyckte det var filmiskt, spännande och framförallt riktigt riktigt snyggt. Älskade Paris-banan bland alla skogsturer. Angående mp:n så körde jag kanske 25 timmar i openbetan. Men sen försv... 25/02 Riktigt uruselt spel, både MP och SP. Bland det sämsta jag spelat, till och med dåligt för att vara COD. 25/02 CoD har så extremt tight tune:ad combat så steget från nuvarande system till ett QTE system där det dyker upp en prompt "Hold X to kill enemy" och som skulle resultera i att du gör (exakt det du gör ändå på banan skulle vara) en animation istället, skul... 24/02 Hade svårt för singleplayer, det kändes ännu mer scriptat än jag mindes från serien.har säkert lagt 50 timmar på mp, sol klassiskt röjig. 24/02 Spelet har en jättebra SP. Köpte det för det och ångrar det inte! Men MP:n däremot passar inte en gammal fis som jag. Zombie mode var en riktig besvikelse. 24/02 Värt att testa om man är nyfiken, multiplayern är tight! 24/02
Skicka en rättelse