Årets högsta betygssnitt.

Kritikerkåren är överens med FZ – nya God of War är helt enastående. Vi delade ut högsta möjliga betyg när recensionsembargot lyfte i morse, och våra kollegor världen över är rörande överens om att Sony Santa Monica gjort en fullt värdig uppföljare till Playstation 2-spelet med samma namn från 2005.

Hos Opencritic ligger det översatta snittbetyget efter 50 recensioner på 95 av 100, och det lägsta betyget vi hittat så här långt är ett par 8 av 10 eller 80 av 100. Fullpoängare finns det i skrivande stund 20 stycken av hos Opencritic.

Med sitt fantastiska snitt på 95 hos Opencritic och 94 hos Metacritic är God of War det spel som fått varmast mottagande hittills i år. Andra svårt hyllade titlar är Celeste, Shadow of the Colossus-remaken, Monster Hunter World, Into the Breach, Ni No Kuni II och Bayonetta-nyversionerna till Switch.

God of War är PS4-exklusivt och släpps den 20 april. Du har en lång vecka framför dig.

https://new.webhallen.com/se/product/283934-Playstation-4-Pro-PS4-Basenhet-1TB-Limited-Edition-God-of-War-Bundle Så jädra snygg ps4 pro edition med God Of War motiv! :) 14/04 Var rekommenderas förbokning för att vara säker på att få det på release? Inet, komplett? 14/04 Jag tror det blir ett PS4 Pro köp ihop med detta underbara spel. 14/04 Första spelet som får av alla seriösa speltidningar världen över full pott 10p. Måste köpas från dag 1 14/04 @kebbe: starkt. <3 13/04 Användarrecensioner brukar vara tämligen menlösa när det gäller stora konsolexklusiva spel. En timme efter att ett spel släppts så kryllar det av fanboys som ger så högt eller lågt betyg de kan utan att ha spelat den aktuella titeln. 13/04 Det var en onödig linje att gå in på från mitt håll, jag ber om ursäkt till er och framförallt skribenten Fredrik Eriksson för den anklagande tonen i inlägget. Försöker läsa mina inlägg både en och flera gånger innan jag postar men ibland blir det fel... 12/04 Undrar om Sony ens hade haft råd om de ens hade velat försöka sig på en sådan här enorm muta globalt :) Vad jag förstått så är det Playstation som håller dem direkt flytande då deras andra bolag går lite si och så för tillfället. 12/04 Du skriver vasst och välformulerat när du vill (och du är fullt medveten om vad det du skrev antyder), så såna här slentrianmässiga korruptionsantydningar känns ärligt talat rätt slappt. Jag håller långtifrån alltid med dig om det du skriver, men du hål... 12/04 @kebbe: Ärligt ditt inlägg anklagade helt klart FZ för att ta emot mutor. Sedan tycker jag att Tomas Helenius svar visar på rakryggad yrkesstolthet. Man har rätt att bli förbannad och säga ifrån när någon orättvist trycker ner arbete man lagt själ och... 12/04
Skicka en rättelse