Trösta dig med första filmen från spelmotorn.

Creative Assembly har släppt en trailer som visar det första ingame-materialet från strategibesten Total War: Three Kingdoms. Vi får stifta bekantskap med Cao Cao, en av de ledare med övermänskliga krafter (tänk: Total War: Warhammer) som finns att välja mellan. Dessa styrkor ska också gå att stänga av, om man föredrar mer verklighetsnära krigande.

Trailern avslutas med det tunga men förhoppningsvis kloka beskedet att releasen flyttats fram. Istället för i höst väntas Total War: Three Kingdoms nu dyka upp våren 2019.

Hade velat se ett nytt Empire Total war , men med ny motor då såklart, och optimerad Co-Op Kampanj och mera diplomati möjligheter. Men skall man köra en spel serie i botten så komr dom lyckats bra med det denna gång kan jag tänka mig..... 07/06 @Buio: Jag har älskar spelserien, men efter 10 år av exakt samma dynga av reskins I princip med samma motor börjar man tröttna. Varför inte revampa allt. Kanske jag som spelar för mycket av serien, men tycker mig bara spela samma spel varje gång med nya... 07/06 Synd i och med att så fort de är klara med denna, för mig, helt ointressanta tidsepok/geografiskt läge så kan de börja med något man verkligen längtar efter (Empire 2 eller Victoria helst)! 07/06 Motorn fick en stor uppdatering i och med Total War: Warhammer. Det är första spelet som har en 64-bit motor. Dessutom blev spelet betydligt bättre generellt då, mindre prestandaproblem och bättre hantering av belägringar. Total War: Three Kingdoms komm... 07/06 Det är inte ett historiskt spel. Det baseras på en roman, som har historisk anknytning men hittar på en hel del. Det är ungefär som om de skulle göra ett Total War om Kung Arthur. 07/06 Jag gillar att man kan stänga av de övermänskliga krafterna. I Warhammer funkar det bra med lite hokus-pokus, men när det kommer till vår värld ser jag gärna att "trolleri" inte är mer än medicin och psykologi. 07/06 Bekräftat de använder samma gamla skitmotor, igen. Total War-serien står fortfarande kvar och trampar TW Engine 3 från 2009. Klumpiga strider, alla slag blir en stor "blob" bara, spelet körs som skit, oavsett dator, när det är stor strid. Slagen under... 07/06 Jag gillar den här förseningstrenden! Ofärdiga spel be gone. 07/06 Bra. Rome II - never forget. 07/06
Skicka en rättelse