I och med Android-lanseringen är det nu fullt möjligt att spela Fortnite mobilt på en rad olika sätt men vilket är bäst?

Fortnite har funnits på Iphone i snart ett halvår men i veckan släpptes en betaversion av det populära Battle Royale-spelet på Android. I somras dök det också upp på Nintendo Switch vilket ger dig gott om alternativ att börja samla victory royales på hög.

Om du har tillgång till alla plattformar och vill veta vilken som presterar bäst har Digital Foundry gjort ett korstest mellan Iphone, Switch- och Android-versionen. Till skillnad från Ios har du på Android möjligheter att göra fler inställningar gällande grafiken och slutsatsen är att det fungerar väldigt bra på kraftiga telefoner. I nuläget finns det bara På Samsung Galaxy Note 9 men kommer inom kort släppas till andra Android-mobiler.

Nintendo Switch är dock den rappaste upplevelsen av bärbart Fortnite, även om alla plattformar får lite problem med prestandan om du kör en 50v50-match.

Bratwurst 29/08 Hehe Bara du som påpekade att jag hade fel ;) 29/08 Men det är ju hemskt! 28/08 Nope, man hamnar på en "waiting list". Har man en Galaxy-enhet så slipper man både registrera sig och vänta. 28/08 Ready to play Fortnite Battle Royale on your Android device? Sign up below for the waiting list. We will send you an email invite as soon as you can play. ANDROID BETA INITIALLY WILL WORK ON THE FOLLOWING DEVICES: Samsung Galaxy: S7 / S7 Edge, S8 / S8+,... 28/08 Saken är den att betan är låst till Galaxy mobilerna, om man inte har någon inbjudan. https://www.eurogamer.net/articles/2018-08-15-fortnite-android-beta-invites-galaxy-5795 28/08 Hej, imorgon tänkte jag göra korv stroganoff med ris till lunch. Sen vad det blir middag sen, ja det kan jag inte svara på än tyvärr. Må väl! 28/08 På vilket sätt var det jag sa fel? Du säger ju själv att "dock fick jag upp ett meddelande att hans telefon ej stöds än och att installationen ej gick att slutföra." Med andra ord funkar det inte på några andra mobiler än de jag själv nämner. Listan som... 20/08 Fel igen, allt som jag skrev var taget och kopierat från deras hemsida. Jag lyckades till och med ladda ner och starta installationen på min sons Samsung j5, dock fick jag upp ett meddelande att hans telefon ej stöds än och att installationen ej gick... 20/08 Switchen mäktar med finare ljus/skuggor än telefonerna och diverse andra saker enligt videon. Så det finns plus där med. Draw distance var dock inte jätteroligt. 19/08
Skicka en rättelse