Gratis battle royale till pc, PS4, Xbox One.

Mindre än ett halvt dygn efter tillkännagivande – och release – har Apex Legends nått 1 miljon spelare. Det uppger Respawns VD Vince Zampella i en tweet som får uppskattande kommentarer av branschkollegor som Mark Rein (Epic Games) och Game Awards-presentatören Geoff Keighley.

Liksom Fortnite är Apex Legends ett battle royale-spel som är free to play, där du om du vill kan köpa kosmetiska ting. Det är lagbaserat och där varje spelare har unika förmågor, vilket ska främja just lagspelandet i matcher för upp till 60 personer. En annan feature är möjligheten att återuppväcka stupade kamrater under vissa förutsättningar.

Apex Legends är inte det Titanfall 3 vissa hade hoppats på, men det utspelas i samma värld fast 20-talet år efter händelserna i Titanfall 2. Men det har varken titaner eller wallrunning, vilket kommenterats i Zampellas Twitterflöde. Intressant nog öppnar han för att det kan komma att läggas till:

Spelet finns till pc (via Origin), PS4 och Xbox One, men har inte crossplay. Än.

Har du hunnit testa Apex Legends än? Vad tycker du i så fall?

Jag måste erkänna att min skepticism var missriktad, har fan ta mig riktigt roligt i spelet! Har än så länge endast spelat med randoms men det gör inget för pingsystemet funkar riktigt bra. Visst, man får inte det där supertighta samarbetet men fullt... 06/02 Missade att du skrivit likadant 🤣 06/02 Jag och några miljoner spelare anser att du har fel :) 06/02 Finns inget solo play alls?! Jag hamnar automatiskt med två andra direkt, så fort dom dör lämnar dom matchen. Härligt. Förövrigt kändes det väldigt likt Call of Dutys battle royale läge. Extremt likt. 05/02 Visst är det så men en miljon är ju fortfarande bättre än säg 20 000. 05/02 "Succédebut" då. 05/02 Spelar väl ingen roll om en miljon testat spelet, det gör väl inte ett spel till en succé? Det som avgör är ju hur många som fortsätter spela spelet efter en viss tid.... Finns ju många spel som nått en miljon när det varit nytt och sedan totaldött inom... 05/02 Tänk er ett open world spel där det finns typ en arena i mitten som är lika stor som en "normal" battle Royale bana. Där på "läktaren" kan man sitta och spectata ingame på monitorer och olika kameravinklar osv. Typ som colloseum fast större och ingame.... 05/02 Känner jag Respawn rätt så kommer dom fixa fler Maps, och tweaka maps/gameplay efter vad spelarna tycker och vill. Det är så dom är, trots EA. 05/02 Nytänk och annorlunda. Gillar 3 manna squad, revive och klassbaserat. Banan... Nja inte imponerad. Hade räknat med mer städer. 05/02
Skicka en rättelse