Men ingen version planeras till Playstation VR.

Dirt Rally 2.0 släpptes utan stöd för virtual reality, trots att föregångaren Dirt Rally hade det. Community Manager Christina McGrath sade i en intervju innan släppet att man inte hade några planer för VR-stöd, men att man skulle undersöka möjligheten att lägga till det om tillräckligt många var intresserade.

Detta intresse verkar ha funnits, för i den senaste uppdateringen lade man utan pompa och ståt till just VR-stöd. Detta gäller dock bara till PC, och man uppger att man inte har några planer på att lägga till stöd för Playstation VR. Så här sade Game director Ross Gowing:

Sedan lanseringen har vår community varit väldigt högljudd om att vilja ha en VR-version av Dirt Rally 2.0, så vi gläds åt att kunna släppa det till PC-versionen. Det visade sig att VR är det enda sättet att uppleva ett rallyspel för många av våra spelare, och detta kommer låta dem njuta av att spela som aldrig förr.

Med uppdatering 1.7 kom även en hel del fixar för alla områden av spelet, så den är inte helt meningslös för Playstation-spelare.

Skicka en rättelse
Hade gärna köpt det om det hade kommit till PS4 i VR där jag har både ratt och VR brillor. 10/08 Blir köp nu. Gött gött. 10/08 För relativt (det är ingen billig hobby 🤣 ) lågt pris så kan jag inte annat än lovorda Thrustmaster. När jag simmade som mest hade jag en T300 ratt med T3PA-Pro pedaler o TH8A växelspak. Allt från thrustmaster, hög kvalite och fantastisk känsla! Det fin... 10/08 Yes! Då väntar jag ännu mer ängsligt på min Yaw VR-stol nu... nnnhhggaaaaa Seriös fråga: någon som kan tipsa bra ratt och pedaler? 09/08 Det tar ett par omgångar för att vänja sig, men när man väl vant sig så kan man köra barrelrolls utan att känna av det. Om man inte har otur och inte lyckas/kan vänja sig, vissa kan tydligen inte. (Var fruktansvärt lätt åksjuk i början) Ett tips när man... 09/08 Är det inte hög kräkvarning på VR i ett rallyspel? 😱 Vänder sig i magen bara jag tänker på det och då blir jag normalt inte ”VR sjuk” 09/08 Med oculus är Dirt rally en av de bösta och mest trovärsiga VR upplevelser jag erfarit! Så mest teoligt har du inte fått till inställningarna som nämns ovan! Det är definitivt värt besväret, verkligen en upplevelse! 09/08 Nu blir det köp :) 09/08 VR i all äro... men vill ha ett komplett spel från dag ett utan dessa säsongspass.Får ta och vänta på att skaffa "game of the year" utgåvan. ^^ 09/08 Du kör vive då antar jag? När jag spelade dirt vr i vive behövde man hålla på med lite speciallösningar för att stödet egentligen var för oculus. Typ lura systemet att man har oculus. När det väl var fixat så fungerade det bra för mig. Och det är Biogra... 09/08