Dirt Rally 2.0 släpptes utan stöd för virtual reality, trots att föregångaren Dirt Rally hade det. Community Manager Christina McGrath sade i en intervju innan släppet att man inte hade några planer för VR-stöd, men att man skulle undersöka möjligheten att lägga till det om tillräckligt många var intresserade.

Detta intresse verkar ha funnits, för i den senaste uppdateringen lade man utan pompa och ståt till just VR-stöd. Detta gäller dock bara till PC, och man uppger att man inte har några planer på att lägga till stöd för Playstation VR. Så här sade Game director Ross Gowing:

Sedan lanseringen har vår community varit väldigt högljudd om att vilja ha en VR-version av Dirt Rally 2.0, så vi gläds åt att kunna släppa det till PC-versionen. Det visade sig att VR är det enda sättet att uppleva ett rallyspel för många av våra spelare, och detta kommer låta dem njuta av att spela som aldrig förr.

Med uppdatering 1.7 kom även en hel del fixar för alla områden av spelet, så den är inte helt meningslös för Playstation-spelare.