Och efter det är det dags för Shogun 2!

Inte nog med att suveräna Total War: Shogun 2, allmänt sett som ett av de allra bästa Total War-spelen, snart blir helt gratis att ladda hem och äga (27 april är det som gäller). I skrivande stund kan du även spela betydligt nyare Total War: Warhammer II gratis, under begränsad tid.

Promotion-kampanjen är igång, och fram till 22:00 på söndag 19 april, kan du lira Creative Assemblys suveräna take på Games Workshops figurvärld. Inklusive alla de dlc som tidigare släppts gratis.

Total War i Warhammer-världen är en perfekt ingång til lserien, både för den som vill ha lite snabbare gameplay och för er som har svårt för historisk korrekthet.

Gratis är gott men CA vill såklart försöka tjäna lite pengar också, så du kommer du att kunna köpa Warhammer-serien och all dlc med “upp till 75 % rabatt”. Räkna själv ut om dealen är något för dig, genom att besöka Steam-sidorna för första och andra spelet.

All denna givmildhet får oss att undra om det är någon form av utannonsering på gång...

Skicka en rättelse
verkar som att TW Warhammer 3 börjar närma sig? 17/04 De har dock sagt i en stream att sieges kommer förändras i trean. Hur mycket vet vi dock inte, Här är streamen, 1h 58min in nämner han det. https://www.twitch.tv/videos/558157183 17/04 Jag skulle rekommendera att du provar Tomb Kings, dlc arme i warhammer 2. Deras units har ingen upkeep i pengar så hela den delen tas bort. spelar du på normal så är public order inget större problem heller. Annars kan Warriors of Chaos eller Beastmen... 17/04 Nå jo, "pathfindingen" av AI har nog blivit bättre. Inte som i Rome 1 där man kunde vissa gånger bara vänta ut motståndaren tills tiden gick ut. Men som du säger så hade det varit guld om det lyckas knäcka det också, men tror att det blir i ett annat... 17/04 True. Men frågan är om belägringarna någonsin varit bra. Tror att man hade mer överseende med dess brister i de tidigare spelen. Nu borde de ha fått röven ur och fixat dem (precis som de har fixat diplomatin mm i Three Kingdoms). Hoppas verkligen på War... 17/04 @Glöttis: Verkligen! Blir skönt att knyta ihop säcken med alla raser och fraktioner. Startade en ny kampanj precis, som Bretonnia (Bordeleaux). Svårt startposition! Så klena bondearméer! 17/04 Där ser man :) Ser fram emot detta sista spel! :) 17/04 Jättebra spel och allt men belägringar blev inte bra. De känns förenklade på något sätt. Medieval 2 var mycket bättre som kom '06.. 17/04 Är det bara jag som vill älska tww2 men har svårt för det? Tycker att allt småduttande med corruption, klimat, public order och liknande är oerhört tröttsamt när allt jag vill är att de världen brinna. Inte se mina monster gråta över snålblåsten eller... 17/04 Ja, en trilogi är bekräftad. 17/04