När #Codemasters i september släpper loss #F1 2010 i spelbutikerna är det ett spel där autenticitet stått högt på dagordningen. Det berättar kodfolket i den senaste utvecklardagboken, där temat är hur bilarna beter sig. Man har låtit riktiga testförare testa spelet och deras feedback används för att göra körupplevelsen trovärdig.

Vid sidan av det filmade utvecklarsnacket har vi lagt vantarna på en handfull bilder. I likhet med äldre bildmaterial ser regn och rusk ut att kunna ställa till bekymmer för folk med alltför ivrig gasfot.

» Fler bilder

Jag hoppas de fixar grafiken lite mer, det är inte mycket som ändrats sedan grid. Det är snyggt, men inte mer. 28/04 Minns när jag var liten och lirade GP3 (eller vad det hette?) med nån ratt från logitech med force feedback. Hehe det var tider det. Kanske kan detta vara nåt? Är det nån som minns GP3? De som utvecklade det borde ju göra ett nytt F1-spel kan man tycka.... 27/04 Kan förstå att folk gillar GRID, det är ett kul spel, men att påstå att det har någonsomhelst realism i sig? Det förstår jag inte. 27/04 Grid har ju en klockren arkad känsla för dom som har noll koll om racing samtidigt som det ger en lagom stimulans för racing entusiaster som vill ha mycket realistisk körning med lite arkad känsla! SImbins spel som RaceON, GTR etc, där har du mer "prepp... 27/04 Dirt 2 är det roligaste och snyggaste racingspelet jag spelat på år och dar, jag litar fullt på att Codemasters kommer göra ett bra spel, det som oroar mig är dock att de inte säger rakt ut är att det är ett sim spel, får hoppas dem inte tonar der det... 27/04 [quote=Pro2Race]hehe intressant att se så många negativa kommentarer.... men face it! Codemaster racing team är inte samma idioter som dom som gjort Dragon Rising...va fan de nu är för skit spel :) +1 27/04 +1 27/04 Inte en chans att man litar på Codemasters igen. falsk marknadsföring är det ända som de är bra på, Dragon Rising är ju ett bra bevis på det, och hur sedan det kan få toppbetyg här på FZ är ju en gåta, FZ kanske fick en slant för att ge det ett aldeles... 26/04 Efter Grid och Dirt 2 så ser jag fram emot detta. Är ett inbitet fan av F1. Har dock svårt att tro att det slår Geoff Crammonds gamla GP spel, som fortfarande håller enligt mig. Men ge mig gärna ett F1 spel med den sköna sim/arkad blandningen som Grid.... 26/04 Någon som nämnt någonting om att ta kurvor i 200km/h? 26/04
Skicka en rättelse