#Ubisofts USA-chef, Laurent Detoc, säger att spelhuset inte har några planer på att börja pumpa ut årliga uppföljare till deras mest populära spelserier, skriver CVG. Istället tänker Ubisoft satsa på produkter av toppkvalité och på att bygga upp hajpen ordentligt inför varje nytt, större spelsläpp.

Ett exempel på hur deras tidigare strategi misslyckades är Prince of Persia-serien, där #Prince of Persia: The Sands of Time sålde över förväntan 2003. De följande spelen kom dock tätt inpå och och hade jämförelsevis inte alls samma genomslagskraft. Det är också därför företaget väntat tre år innan de släppte det allra senaste #Prince of Persia-spelet.

As we get bigger, we can give it more breathing room. We just did Assassin's and are sitting on top of the world, but we have to come back to reality very quickly because you're only as good as your last product. Don't drink the Kool-Aid too much; we're going have to defend our position.

Eller gör som Blizzard, släpp bara spel som håller att spela i över en vecka i streck. (Yes, I am a fanboy!) 11/12 Sen om Prince of Persia är ett "kvalitetsspel" vilket jag absolut inte vill påstå -är en annan historia. De tidigare spelen var BETYDLIGT roligare i min åsikt. Sen är det så jävla enkelt att man kan sova igenom det, eller vad som sägs om att det inte... 10/12 Ja, precis. Splinter Cell vill jag se mer av fast jag är tveksam till Conviction. Tycker det blev tråkigt iom Double Agent. Chaos Theory var det bästa spelet i serien och jag tycker dom skulle fortsatt den vägen. 10/12 Jaha ja. Assasin's Creed har sålt över 3 millioner ex. Dåligt? Nej. PC-släppet har dock kanske inte sålt så mkt, men det var ingen prioriterad plattform. 10/12 Om du rättar någon annans stavfel, se då till att stava rätt själv först, det heter: "våldtäkt". 10/12 Valve.. 10/12 Hahaha! *Duckar för stenen som krossar glashuset* 10/12 Jopp. Jag tycker också att Vegas var ett skoj spel. Riktigt, riktigt skoj. Dock är det våldtäkt av varunamnet att använda 'Rainbow Six' som förknippast med realistiska taktiska shooters för ett arkadspel som Vegas. Skulle ju vara som att använda Microso... 10/12 Det här tror jag på först när jag ser det. De har mjölkat och förstört serier, sparkat fans i kulpåsen och misshandlat PC:n :| 10/12 Helt otroligt att Sebastian Lind skrev "kvalité och kvantité" (förutsatt att det inte är ett skämt). Våldtäckt på svenskan. Det heter för övrigt kvalitet och kvantitet. Jesus christ. 10/12
Skicka en rättelse