Speltiden ännu längre om du gör sidouppdrag och utforskar världen, säger utvecklarna.

#Prey 2 tar 15 timmar att klara av, säger utvecklarna #Human Head. De räknar också med att speltiden blir avsevärt mycket längre om du gör sidouppdrag och spenderar tid med att utforska den öppna världen.

Actiontiteln innehåller som bekant inget flerspelarläge. Istället satsar utvecklarna på en riktigt genomarbetad singelkampanj, och de stöds av #Bethesda som är "mästare på grymma singleplayer-upplevelser".

– Vi fokuserar på att göra spelet till en stor, mäktig enspelarupplevelse. Och vi är knutna till Bethesda, som bevisat att de är mästare på att göra grymma singleplayer-upplevelser, säger utvecklaren Chris Reinhart.

– Vi siktar på, för genomsnittsspelaren, omkring 15 timmars speltid. Men eftersom det är så många open world-aktiviteter du kan göra när du utforskar och hittar olika saker, så är det svårt att sätta en övre gräns.

Drygt 15 timmar, eller mer om du uppslukas av världen, är vad vi kan vänta oss av Prey 2, alltså. Låter det rimligt, eller vad tycker du?

Dialogerna och filmklippen tog säkert 6 - 7 timmar, sedan var det bara att knappa omkring i sin bil, eller "köra" om man så vill. 22/04 Om de inte pratar i samma termer som 2K gjorde om Mafia 2. Mafia 2 sas ha en speltid på 20timmar, men de flesta klarade det mellan 10 - 12timmar. Jag själv gjorde det på 15, bara för att jag emellanåt tyckte det var roligt att mucka gräl med civila folk... 22/04 15 timmar långt... ok.. men andra ord. ca 7 timmar långt för oss som inte spelar i ultrarapid. 21/04 Det här låter bra, skönt att höra att allt fler spel börjar få längre speltid! Nu blev man lite hypad (var inte det minsta hypad förut) 21/04 Jag ser inte direkt hur Demon's souls hade 15 timmars speltid... på min andra genomgång visst, men på första genomgången om man går in i spelet utan några walkthrough's och etc, så har spelet definitivt minst 30 timmars speltid. Men jag håller definitiv... 21/04 helt ok tid, Oblvivion haru ungefär liknande tid, samma sak med Demon's souls, har endå spenderat uppmot 200timmar på både. 21/04 Tackar för det; det gillar vi. Allting behöver inte ha MP... 21/04 *genomsnittsgamern skall det vara 21/04 Jag tycker det verkar mer än bra. Själv tar jag nästan alltid längre tid på mig än genomspelsgamern eftersom jag alltid utforskar/super in världen och loadar/spelar om stycken jag tyckte om. Måste medge att jag blir mer och mer intresserad av Prey 2.... 21/04 Antal timmar har ju inge större betydelse ifall spelet är så kul att man vill spela om det och om det igen och igen. Men det var ganska länge sedan det hände! 21/04
Skicka en rättelse