Alla titlar till halva priset, förutom förbokningar.

Gillar du #Electronic Arts titlar? Då kan det vara intressant att spana in den digitala EA-shoppen där samtliga titlar som finns ute nu går för halva priset. Vad sägs om #Bulletstorm, #Crysis 2, #Shift 2: Unleashed eller #Dead Space 2 för 224 kronor? Eller digitala samlingsutgåvan av #Battlefield: Bad Company 2 för endast 160 spänn?

Hoppas ni alla haft en underbar påskhelg, och må det vackra vädret stå dig bi. Rean slutar imorgon, så det är kanske inte lönt att vänta för länge. Om du inte väntar till nästa reaperiod som garanterat kommer - någon gång.

yes, steamworks kallas det. Allt fler spel har det, och smidigt är det indeed, att ha allt på en digitalplats och ha åtkomst när man vill utan problem, om det är bara bra vet jag inte dock, är lite monopol varning där. Föredrar de spel där man kan lägga... 26/04 På senare tid har jag märkt att många spel är knutna till just STEAM, ibland kan det hända att jag köper ett spel på rusta, och vid installation, om jag har STEAM aktiverat, då hamnar det i mitt bibliotek, så det är smidigt att ha återkomst till alla... 26/04 Känner samma sak här. Handlar mer och mer på Steam, dock har de långt ifrån alla titlar så ibland har man inte mycket att välja på och tvingas handla från annat håll. 26/04 Bra priser på det mesta, men jag vill ha allt på STEAM, så jag passerar som tomaterna... 26/04 Har handlat ett halvdussin spel där sedan .eu kom upp, inga problem. Det står ju att det funkar i sverige. 25/04 Helt värdelöst program. Använder mycket hellre steam klienten. 25/04 Jag har köpt lite spel där tidigare, men sen kom ju EU sajten, efter det har jag faktiskt inte köpt något då den bara kändes dyr och allmänt usel. Om man fortfarande kan köpa spel på UK sajten så är det ju jättebra, dock tycker man ju inte att det borde... 25/04 Vad är det för fel med EA download manager då? 25/04 Då får du väl köra på co.uk. Det står på spelen var de är tillgängliga, och jag har bannemig inte hittat ett spel där sverige inte står med i listan :) 25/04 EU Sajten suger ju så hårt, finns ju inte en enda deal där. :( 25/04
Skicka en rättelse