#THQ och #Relic Entertainment tillkännagav idag att #Warhammer 40,000: Dawn of War II gått guld. Ägare av #Dawn of War-expansionen #Soulstorm kan 21 januari prova på [n=30447 multiplayerbetan]. Om du däremot inte innehar expansionen får du antingen vänta tills den 28 januari för samma möjlighet eller hålla dig till den 20 februari då spelet finns ute i butik.

Spelet bygger på en upphottad version av #Company of Heroes-motorn och kan enligt officiella utlåtanden framställas som ett mer actionbetonat Dawn of War med den nya motorns fördelar som exempelvis förstörbara miljöer. Förutom Space Marines-kampanjen, som är helt fri från basbyggande, samt de vanliga multiplayerlägena medföljer även kooperativa multiplayerkampanjer.

Det är väldigt stor skillnad på space marines i lore och i det faktiska spelet. Och det är även skillnad på chaos marines och space marines. Space marines är långt ifrån så mäktiga i spelet som dom är i böckerna. Dom enda som egentligen är så mäktiga... 23/01 Haha, hur du än försöker vrida och vända på det så kan man inte kalla Warhammer för någonting annat än ett brädspel i större skala. :P Men nej, jag har inte spelat det. Jag har bara baskunskaper om såväl 40k och det ursprungliga spelsystemet. En Space... 22/01 kebbe, har du ens spelat "brädspelet", som du kallar det? Om du är rädd för en fjuttig squad space marines så har jag bara en sak att säga: NEEDS MORE DAKKA! MAKE IT SHOOTIER AND STOMPIER! Chaos fruktar ingenting. Det är deras grej. Eldar är ELVES! IN!... 22/01 du förstår väll att kejsaren har i stort sett noll makt nu när han sitter på tronen, hans makt är i det närmaste symbolisk. nu har han i stort set bara tre uppgifter: att hålla Astronomican lysande ("fyrtornet"), att ge råd och se framtiden( till viss... 21/01 Otroligt dåligt och "orealistiskt" i förhållande till brädspelet, där en Space Marine är närmast odödlig jämförd med andra klasser. Till och med Chaos och Eldar frukar en fullt utrustad squad. Tyckte själv att DoW 2 var för mycket CoH och för lite DoW,... 21/01 Trevligt att man har tillgång till en Venerable Dreadnought! Film (http://www.gametrailers.com/player/44403.html) 21/01 Dang... "This game is currently not available, please try again at a later time." T__T EDIT: Ah, verkar som att någ felade med nerladdningen, den låg bara på 1,5gb, nu när jag tankar om den blev den på över 2gb ^^ Håller tummarna... EDIT 2: No luck so... 21/01 usch.. spelade till fem inatt, och efter en stunds sovande så rings jag och väcks vid tio *urk* nåja,, blir tid för mer spelande då helt enkelt (Bara man nu inte DÖR som den dära killen på lanet *LOL* Jag får väl försöka äta lite) Spelet är ganska eget... 21/01 That's pretty fu**ing manly! Tankar betan förfullt just nu, hoppas på awesomeness. :D 21/01 Kejsaren gör längre inte så mycket, han är nästan död. Hans kropp sitter på den gyllene tronen på jorden, hans uppgift nu är att hålla Chaos gudarna i shackt och se till att människorna har tillgång till warpen så dem kan färdas och komminucera över gal... 21/01
Skicka en rättelse