Vi närmar oss sakta men säkert gräddan av 2008 års spel. Dagens lista avhandlar platserna 11 till 15 - om tre dagar vet du vilket spel som var bäst i år.

15. #Resistance 2

Vi lär förmodligen aldrig få se en Playstation 3-motsvarighet till kulten kring Halo men Resistance 2 gör ett värdigt försök. Solodelen fungerar riktigt bra men det är med och mot andra människor som Insomniacs stenhårda krigslir kommer till sin fulla rätt - lira kooperativt eller med upp till 60 andra. En förbättring på alla punkter av det finfina originalet och därmed en actionupplevelse utöver det vanliga.

» Recension

14. #Super Smash Bros. Brawl

Ta Nintendos samtliga karaktärer och stoppa ner dem i en mixer. Tillsätt adrenalin, ett ton bonusprylar och starta maskinen. Ut kommer en salig blandning av kaos, nostalgi, samlarhysteri och slagsmål.

Super Smash Bros. Brawl är inte det perfekta fajtingspelet. Det kommer inte gå hem i alla stugor och det tar ett tag att komma in i. Men om du knarkat Nintendo sedan 80-talet kommer du upptäcka hur beroende du egentligen är.

» Recension

13. #Race Driver: Grid

Efter ett par år på dekis rycker Codemasters racingavdelning upp sig rejält. Grid gör precis rätt, satsar helhjärtat på arkad och skippar det där med kvasirealism som ändå aldrig fungerar fullt ut. Det kanske mest talande exemplet är möjligheten att backa i tiden och spela om partier som du missar; visst känns det som fusk, men i detta arkadsammanhang är det ett genidrag. Förra årets Dirt var bra, det här är bättre på så gott som alla områden. Välkomna tillbaka in på banan, Codemasters.

» Recension
» Demo: Windows, Xbox Live, Playstation Network

Föregående Nästa
Skicka en rättelse