Övergången från vinter till vår får sällskap av ett par riktigt tunga spel, och ett par underdogs att hålla ögonen på. Här är listan över de hetaste spelen i mars 2011.

Traditionellt sett är mars den månad då spelmarknaden börjar tina upp efter två iskalla första månader på året. Och 2011 ser årets tredje månad glödhet ut, trots att både januari och februari bjudit på åtskilliga tunga släpp. Här följer en lista med måsten och kansken när våren närmar sig. Missa inte heller våra genomgångar av januari och februari - länkar i slutet av denna artikel.

Den som tyckte att #Dragon Age var lite för mycket kvar i gamla hjulspår kan glädja sig åt att Biowares fantasyflaggskepp äntligen tycks ha närmat sig 2000-talet lite grann. Vänta dig episka strider med valfri taktiskt ordergivning, välskrivet manus och dialogsekvenser som faktiskt påverkar vad som sker i världen.

[video=6296]

Total War-serien blir bara bättre och bättre. I nästa del återvänder man till det feodala Japan, med lika mått politiska intriger och stora, mäktiga slag. Plus att belägringarna i det här spelet verkar bli betydligt bättre än tidigare. På med samurajrustningen och öva på din Richard Chamberlain-imitation, det här blir realtidsstrategi när den är som bäst.

[video=6736]

Spelet som slår alla techdemos och benchmarkprogram när det gäller grafiska excesser får nu en uppföljare. Ända sedan #Far Cry har serien stått för undersköna djungler fyllda av smarta fiender och snabb och öppen action där du kan göra lite som du vill för att nå ditt mål. #Crysis 2 må flytta in till storstaden, men vi ser ingen anledning att det skulle bli sämre.

[video=4675]

Ubisofts gudssimulator har inte fått så mycket press, men ser ändå väldigt lovande ut. Skaparen Eric Chahi har en historia av stämningsfulla och lite egna spel, och den imponerande grafik- och fysikmotorn garanterar åtminstone en spektakulär upplevelse. Vi tror att det här kan bli ett modernt #Populous och ser fram mot att se om vi har rätt.

[video=5573]

Nej, #Minecraft har inte officiellt bekräftats i mars, men vi vet att Markus ’Notch’ Persson siktar på en release tidigt på året. Och denna charmiga, kusliga indiebyggartitel med sin klossiga pixelgrafik bör alla prova på minst en gång. Skyll inte på oss om du fastnar värre än du någonsin gjorde i #World of Warcraft, bara.

[video=5960]

Föregående Nästa
enligt notch borde minecraft komma senare i år: http://notch.tumblr.com/post/2687176736/information-dump-incoming 11/01 Fear 3 ska bli intressant. Gillade inte alls första Fear.. för mycket samma skit och i sin helhet kändes det som ett hobbyprojekt. Fear 2 blev en positiv överraskning. Gillade det skarpt. Hoppas 3:an kan nå ytterligare en nivå i kvalité. ...och självkla... 09/01 Dawn of War 2: Retribution FFS! 08/01 Hunted å from dust ser ju ricktigt sköna ut! 08/01 Dragonage2 har jag sätt lite av redan å d fick en bitter smak av multi player att sammlas i min mun. Vet inte i villket stadiun av glarhet d va men d va inte skoj å se, tror att jag är klar me dragonage efter första spelet d blev lite förmycket å inte... 08/01 Trodde f ö helt och fullt att jag HADE med DoW: Retribution... Men det hade jag visst inte. Men det är självklart ett måste. 08/01 Nej, jag tror egentligen inte heller på Duke. Men det måste ju vara med, och vore det inte skönt att bara få det överstökat, så vi kan gå vidare? Total War-serien BLIR bättre och bättre. Tycker i alla fall jag, som älskade Empire, och tyckte att Napoleo... 08/01 Saknar Yakuza 4 på listan, det ska släppas i mars och är det enda spelet jag ser fram emot under det första kvartalet. 08/01 Vilka spel! Mars nu tack! 08/01 Från början så var det väl tänkt att släppas dagen efter Dragon Age II men de har väl beslutat? att skjuta på lanseringen ett helt år för att finputsa spelet, den som väntar på något gott väntar... ja. 08/01
Skicka en rättelse