Folket bakom CSS-modden Gun Game gör en skarp variant till nya Counter-Strike.

Nej, det blir inte spelhistoriens mest nyskapande titel, men #Counter-Strike: Global Offensive kommer ändå bjussa på ett par nyheter. En av dem presenteras av #Valve i dag, nämligen ett nytt spelläge vid namn Arsenal.

Den baseras på #Counter Strike: Source-modden Gun Game, där spelaren börjar med enbart pistol men skjuter sig uppåt mot bättre och bättre vapen. Åtta nya kartor ingår och som det ser ut av den informationsfattiga pressreleasen kommer spelläget i de två smakerna Arsenal: Arms Race och Arsenal: Demolition (oklart vad de innebär). Sin vana trogen har Valve valt att samarbeta direkt med utvecklarna.

Counter-Strike: Global Offensive utvecklas av Valve och #Hidden Path Entertainment till Windows, Mac, PS3 och Xbox 360 och släpps i nedladdningsbar form i början av nästa år. De tre förstnämnda plattformarna kan möta varandra (lugn, PS3-versionen har stöd för mus och tangentbord). En betaversion väntas dyka upp innan årsskiftet.

[video=9586]

Varför ändra på ett vinnande koncept? 23/09 Okej om jag förstått detta rätt så har de alltså försökt kopiera banorna rakt av, insett att de varken besitter estetisk talang eller teknisk kompetens nog för att ens kunna göra det lika snyggt som det var för 7 jävla år sedan och obesvärat greppat Aut... 22/09 Värsta är ju att jag faktiskt skrev att jag trolla och ville få bort skiten 3? poster ner :P 22/09 Rofl. Stackars er som föll offer för ett troll. Så mycket som de sabbat CSS med senaste uppdateringen ser jag inte hur detta kommer bli bra. 22/09 Harkel harkel, öhm hur gammal e du 8 eller? Om du hade varit med lite i leken innan du börjat kasta ur dig idiotiska anklagelser, cs kom från en mod av half-life, gun-game är en mod till cs. Och att CoD skulle ha gjort den själva, ööö nja, de sa i black... 22/09 Harkel harkel, öhm hur gammal e du 8 eller? Om du hade varit med lite i leken innan du börjat kasta ur dig idiotiska anklagelser, cs kom från en mod av half-life, gun-game är en mod till cs. Och att CoD skulle ha gjort den själva, ööö nja, de sa i black... 22/09 SÅ var det ju att 1.6 var ute med den modden förre source. 22/09 inb4 alla går "ZOMG SNOTT FROM BLACK OPS" 22/09 Undrar vilken motor detta använder. Fortfarande någon Source motor hade inte förvånat mig, men undrar vilken. Hmm... I slutet av videon, då han siktar in och knäppter en snubbe i hatt. Jag får en mycket dålig känsla av den där hatten... Hattar har gjort... 22/09 "css mod"? 22/09
Skicka en rättelse