Vi har fått ett gäng med bilder från den öppna betan av Path of Exile.

#Path of Exile gick nyligen in i en öppen beta, vilket en del av er säkerligen redan vet. Och ni andra kanske undrar vad detta är för spel? #Path of Exile beskrivs av somliga som det spel #Diablo III skulle vara, vi pratar alltså om ett rollspel sett ovanifrån. Det massiva talangträdet avskräcker säkerligen en hel del, men misströsta ej – det är lätt att komma in i.

För er som är lite sugen på en gratis grottkravlare, så är spelet helt gratis och finns att ladda ner på den officiella hemsidan.

Fortfarande helt frågande till om detta är något för dig? Kika då på de nya bilderna i vårt galleri.

Nice med bläddringsfunktionen måste jag säga! Är den ny eller är det jag som inte upptäckt den tidigare? 04/02 Ja precis det jag menar. Bara för att grafiken inte är högupplöst eller ser mind blowing ut kan den fortfarande vara bra. Färger och ett som annat gör en väldig mysfaktor i diablo 2 sen passar de in och sätter miljöerna perfekt i min åsikt. 04/02 Så du menar att grafiken och animationerna i Diablo 2 är bättre? Jag älskar PoE mycket pga grafiken. Den känns mycket mer oldschool Diablo än vad Diablo 3 var. Riktigt cool atmosfär som gör att jag får nostalgi vibbar. Vilket jag aldrigt fick i D3. Pers... 03/02 Gillar PoE skarpt, faller mig mer insmaken än D3, dock skulle man ta det bästa från båda så skulle det bli så sjukt grymt. Båda har ju sina styrkor och svagheter, men för mig vinner PoE mot D3. Kanske ska prova Torchlight 2 också, verkar sköj 03/02 Dream on... Blizzard gör minsta möjliga för mest möjliga pengar, kosta vilka fans det vill! 03/02 Problemet beror nog i huvudsak på att det är just Diablo, en serie många (inklusive mig själv) lagt ner sjukt många timmar i. Det är ett spel som ligger väldigt många människor väldigt nära och då blir det mer upprörda känslor. Läs längre ner i svaret... 03/02 Det är nice att det finns oändligt med endgame innehåll iaf. 03/02 Grymt bra spel detta, och gratis oxo. Dem har verkligen tänkt igenom grejer i detta spel, så sjukt mycket builds man kan har, och talent trädet, nästan oändligt med builds :) Jävligt kul spel! 03/02 Mindrax... http://cache.gawkerassets.com/assets/images/39/2011/11/medium_2f80850a0974aa83c80af11203c7abde.gif 03/02 Jag tycker inte om animationerna! Eller grafiken för den delen heller. Har fortfarande roligt med Diablo 2 så håller mig till det. 03/02
Skicka en rättelse