Sony avslutade sin presskonferens med att ge oss en tydlig fingervisning om när PS4 släpps.

Innan #Sony avslutade sin Playstation 4-presskonferens flimrade "Holiday 2013" förbi. Vi kan alltså förvänta oss en release av nextgen-konsolen lagom till julhandeln 2013.

Vi har däremot inte fått se hur konsolen kommer att se ut. Kanske sparar Sony den överraskningen till E3 senare i år?

Bland spelen som visats upp hittar vi #Killzone: Shadow Fall, fantasyspelet #Deep Down från #Capcom, #Knack och Jonathan Blows #The Witness. Läs mer om konsolen och spelen genom att följa länken undertill. Där har vi en fyllig artikel – som ständigt växer.

låter som en trevlig tanke. Men jag tror inte det blir så i början. Många länder är ju mer konsol-glada än andra och det tror jag påverkar. Däremot kan det leda till att gränsen mellan konsol och PC suddas ut lite mer, det är väl lite det du menar iof.... 22/02 Hårdvara gör mycket. Eftersom det blir hejdlöst mycket lättare att göra spel till alla PC/PS4/720 maskiner framöver tack vare att dom kommer nyttja exakt likadan hårdvaru architektur. Så kommer PC kunna pressa allt otroligt mycket mer nu för det inte... 21/02 Men man kan ju inte jämföra en PC och konsol rakt av. Bygg en dator med samma komponenter som i Xbox 360 och testa och se om Crysis 3 är lika snyggt på den PC:n som på konsolen. 21/02 Haha....ok....hur gåre me den datorn då? många lir som kräver en sådan hårdvara elr...? :) 21/02 Ser fram emot Ps4an, blir garanterat ett köp 21/02 Vad ska du med det till? Det kommer du inte kunna exekvera ändå. Är en helt ny arkitektur. Syftar på spelen då dvs. 21/02 Antagligen för att den inte är klar... 21/02 En viktig fråga man vill ha svar på är hur det blir med det man köpt på psn, om det kan laddas ner till sitt konto på ps4. Fast det svaret lär man få vänta på. 21/02 steget över som i konverteringen. Jag kör på båda. Har en riktigt fet pc och en trevlig liten ps3. 21/02 steget över? vadå "steget över"? har du inte spelat tv-spel förr? tänker du sluta använda PC? Idono: vad spelar det förr roll vilken hårdvara konsolen har? så länge spelen blir bra så kvittar det. Spelutvecklare blir med tiden väldigt bra på att utnyttj... 21/02
Skicka en rättelse