80-talet är tillbaka och tog alla klyschorna med sig. En film som aspirerar till att bli TOTY.

Victor Leijonhufvud publicerade idag sin förhandstitt på Far Cry 3: Blood Dragon. Ett spel som hyllar 80-talet mer än vad vi trodde var möjligt.

Nu har vi fått tag på en ny trailer för spelet och för dig som är född på 80-talet är det bara att börja skriva ner alla filmreferenser. Helt klart en trailer som kan bli Trailer Of The Year.

Jag gissar inte, spel film och musik är egentligen ingen skillnad. Alla tre läggs ner tid på. Och det kostar en hel del att göra alla dessa tre saker, men pirater går på bio väldigt ofta just för att en nerladdad film klår inte den stämning som är på... 14/04 ... Eftersom det inte stod något om spelindustrin i artikeln antar jag att du gissar. Sedan kan man ju kanske anta att dessa personer skulle köpt mer spel och filmer ifall de inte laddat ner. Lite fånigt att relatera nerladdning till bio dock...någon... 14/04 Bästa tralien nånsin! Låten har jag lyssnat på hundra gånger, så jävla bra! :D 13/04 Geväret lät exakt som plasma pistolen i Halo. Och narratorn lät som något från Metal Gear Solid :O 13/04 Tror tyvärr själv det är mycket bullcrap från den personen om jag ska vara ärlig. Men alla får ha sina åsikter 13/04 Finns stora problem med den undersökningen som jag ser det. Frågan borde inte vara hur de som piratkopierar köper jämfört med de som inte piratkopierar utan hur mycket de som piratkopierar hade köpt om de inte kunnat piratkopiera. Tycker Peter Moore för... 13/04 fy faan!!! min barndom <3 Detta spel är ett måste :) många pluss till de bakom detta, humor och inteligens! 12/04 Varför skulle inte det finnas någon Cyborg Vaas? Asso vi snackar om Cyborg Vaas. Hastla insane baby 12/04 Varför skulle vaas vara med en andra gång? Sure han var en skön karaktär, men tror inte han kommer vara med. 12/04 Vaffan nu hitta jag ju det! Måste fått en släng av galna kosjukan. Nu erre bra igen. 12/04
Skicka en rättelse