Microsoft har avslöjat när de första länderna får Xbox One. Som bekant är Sverige inte ett av dem.

Fredagen den 22 november 2013 lanseras Xbox One i USA, Storbritannien, Tyskland och tio andra länder. Här i Sverige får vi som bekant hålla ut till början av nästa år.

23 spel kommer finnas tillgängliga till releasen i november. Däribland hittar vi #Battlefield 4, #Call of Duty: Ghosts, #Dead Rising 3, #Watch Dogs och #Assassin's Creed IV: Black Flag. Den kompletta listan ser du undertill där du också kan rösta på din favorit. Möjligen kommer fler tillkomma lagom till vår release.

Fast i omvänd ordning då helst. Det blir ju jobbigt att gräva grav ståendes på en fot :) 06/09 Vem hade kunnat ana att jag skulle få dagens skratt såhär tidigt på morgonen. 06/09 Öhm ok... Jag tror nog Kidsen väljer samma som dom gjort innan. Dvs blandat. Däremot så kommer nog väldigt få människor som har någorlunda iq välja XBone. Själv så,blir det en XBone när hela deras ledning har blivit utbytt 05/09 FZ är en spel-nyhetssida, självklart ska det rapporteras som en sådan här nyhet. Vill du läsa om annat som händer i världen så kan du gå in på Aftonbladet eller nåt. Frågan är "Vilket RELEASESPEL ser du mest fram emot", alla releasespel finns i listan... 05/09 Har ett PS3, och jag kan försäkra dig om att PSN har sin fair share av skrikanded p12or, precis som Xbox och PC. 05/09 Såhär är det Microsoft och Xbox har ingen prio 1 eller 2 eller 3 på Europa. MS gör det som NSA vill. Först testar de hur de funkar att övervaka alla i USA. När de sedan fått de att funka så siktar de in sig på EU och AU. Aldrig att jag skaffar mig ett... 05/09 haha inte för att det är bättre med alla "kidsen" som sitter och skriker så ser jag inte det som ett direct + som du försöker få det att vara :D och man har mic till Ps3 också :) 04/09 Lol. Ja du, folk har iallafall mikrofoner på Xbox haha. 04/09 haha all kids som har 360 nu kommer vill ha sin Xbone för att spela Cod på så tvivlar på att det blir någon skillnad. Ps3 har alltid haft den mogna konsumenterna och kommer vara samma med ps4 :) ha kul med dinna kids som skriker i micen 04/09 Absolut inte, jag minns mycket väl hur Sony gjorde korkade beslut på korkade beslut men de har tydligen lärt sig en ordentlig läxa för om man jämför med Sony nu och Sony då är det som man ser ett helt annat företag. Hade gärna sett att Microsoft gjorde... 04/09
Skicka en rättelse