Det är minst sagt intressanta tider för dig som älskar ny hådvara; #Sony, #Valve och #Microsoft vill ta ditt vardagsrum i besittning. Samtidigt har en liten Android-konsol med namnet Ouya sett dagens ljus. Sistnämnda får konkurrens när nu #Mad Catz gör entré med sin M.O.J.O.

Med denna lilla Android-konsol för 250 dollar låter företaget oss njuta av spel i 1080p på våra tv-apparater. Precis som #Nvidia Shield kommer konsolen använda sig utav Tegra-chippet som klockar in på 1,8ghz. Utrymmet ligger på 16gb, men kommer att kunna utökas med hjälp av MicroSD. Nu gäller det bara att HDMI-ingångarna på världens alla tv-apparater räcker till när konsolen släpps i december.

Förstår inte folks hat mot såna här saker, dessa konsoller glädjer alltid någon och ingen har tvingat er att köpa en så varför gnälla över huvudtaget? 09/10 För att den kör android eller för du ogillar den? Du kan inte komma med ett sådant påpekande bara sådär och vem bryr sig? Det är en konsol som inte ens försöker konkurrera ut ps eller xbox. 09/10 Påminner om alla de där låtsaskonsolerna som fanns kring PS2/PSP-tiden. De med oläslig skärm och 10 inbyggda lir som alla var exakt likadana. 09/10 Om jag ska köpa en konsol med ett nytt märke så ska den kunna spela PC-PS-Nintendo-XBOX spel på högsta grafiken och ha ett operativsystem som fungerar lika bra som Windows nyare operativsystem. Om några tiotals år så har vi nog så kraftiga och billiga... 09/10 no shit, min gamla xbox var verkligen trött så man köpte xbox 360 star wars kinect, och handkontrollen är spegelblank med guldfärg , den handkontrollen borde c.s.i ' s våta dröm med alla synliga fingeravtryck. Och dessutom låter xboxen som r2d2 och c3po... 09/10 En till "konsol" gjord enbart för att spela Androidspel? *gäsp* Snart hittar man väl dessa "konsoler" i reabacken på Clas Ohlson? :) Dessutom: Att släppa en handkontroller med högblank yta är bara fel fel fel. 09/10 Oyes! Tittat på denna och Minix Neo X7. Om den är snäppet vassare än Minix så blir det att innförskaffa en. XBMC till Android som nu har H/W Acceleration. Alla underbara Emulatorer till Android. Perfekt HTPC! 08/10 Nä det är den inte. Låt speltillverkarna konkurera. Denna typen av konkurens tjänar vi absolut inget på eftersom spel görs till olika konsoler exklusivt. Så köper du en konsol så är du fast med spelen till den konsolen och kommer aldrig så länge du inte... 08/10 Tror jag lägger på 150$ och köper en ps4 istället. 08/10 Väldigt lik xbox kontrollen till form och styrspaksplacering. 08/10
Skicka en rättelse