I vår recension av nyss släppta #Call of Duty: Ghosts vädrar jag mina åsikter om att spelet ger ett trött intryck – nästan som om #Infinity Ward börjar få slut på idéer och mest trampar vidare i samma trygga fotspår som tidigare.

Nu har Youtube-användaren satantribal med skarpa ögon upptäckt att slutscenen från #Call of Duty: Modern Warfare 2 finns med i Ghosts. Märkligt sammanträffande, lättja eller rolig hyllning till det förflutna? Kika på klippet nedanför och begrunda fenomenet.

Tror jag inte. Om du syfta på BF4 så står det ganska självklart att det är bra mycket värre i dess nätkod än 3an, vilket inte är så konstigt nu när vi har "leeeeeeeeevolution". Att ghosts överträffar mw2,mw3 och blackops:arna är ju inte direkt en svår... 07/11 Vad jag har hört, har de redan tjänat in en bit över 1 miljard kronor redan nu, så det är ännu en framgångsaga för CoD-spelen. Vad vi tycker verkar ha liten betydelse. Rättelse! Läste nu att CoD:Ghosts har sålts till distributörer och butiker för 1 milj... 07/11 Men de har ju gjort en helt egen "highway chase" överlag i Transformers 3 men som iaf är nästintill en kopia på The Island. Så han måste väl ha planerat in att göra den långt innan hon blev skadad, eller har jag missat nått här ? De scener som han kopie... 07/11 Vi har garanterat inte spelat samma spel, du och jag. Jag tror du tänker på ett tidigare spel i serien. 07/11 Spoilervarning!! CoD: Ghosts var verkligen dumt, inte bara dumt utan jävla retarderat! Jag har inte haft problemet med att spelet sög så mycke kraft ur datorn, men ja hade det med BlOps2 och sett att många andra har det här. Ett spel så grafiskt vidrigt... 06/11 Fail! 06/11 Tycker nog den mest relevanta frågan i Bay-spektaklet ovan är varför den stackarn avled och vad man kunnat göra annorlunda för att undvika det...stuntmän/kvinnor i all ära, även de ska känna sig trygga på jobbet... Angående det nya CoD så spelade jag... 06/11 Det handlar varken om tid eller lathet. Att spela in en ny scen kostar enorm dyket pengar, vilket dom inte har budget till. 06/11 Hmm om det inte var tidsbrist borde det vara lathet för då hade han väl kunnat göra en annan scen om tid fanns ? Men Michael Bay är inte känd för att leverera substans. Skagiga kameror och musikvideoliknande klippningar samt ytlighet verkar vara det end... 06/11 Kommer nog sälja helt ok ändå, de flesta "gamers" köper ju spel baserat på namn/IP inte innehåll, och de föesta recensioner tycks missa att nämna om spelen är så nyttiga att det påverkar spelupplevelswn och ge betyg därefter... Nej, inget cod och inget... 06/11
Skicka en rättelse