Först trodde vi att det var ett lustigt aprilskämt, men sen visade det sig att #Far Cry 3: Blood Dragon i allra högsta grad var på allvar. Det skojiga science fiction-äventyret med 80-talsvibbar var inte en genomgående briljant upplevelse, men lyckades ändå värma våra hjärtan med sin opretentiösa tolkning av #Far Cry 3-konceptet. Spelet blev en framgång som slog de interna förväntningarna med råge och sålde väldigt bra, så det är inte särskilt konstigt att hjärnan bakom konceptet, Dean Evans, har fått ökat förtroende.

– Jag jobbar på ett projekt och håller på att bygga ett drömlag, förklarar Evans för Polygon.

Inom det här laget hittar vi Darren Bartley från #Ubisoft, vars sida på Devianart är fylld av bilder på cyborgs. Personen som jobbar med spelets art direction är en industriveteran som Evans inte kan namnge än, men han avslöjar att personen är en "expert på 80- och 90-talsestetik".

Den här informationen pekar på att det är en uppföljare till Blood Dragon i görningen, men än är inget bekräftat. Vad det än handlar om lär lanseringen ligga en bra bit in i framtiden då han ännu inte satt ihop hela laget av utvecklare.