Free-to-play-spelet #War Thunder låter oss flyga runt i luften och spränga varandra i småbitar. I och med uppdatering 1.41 så flyttar konflikten även ner på marken i form av dödliga pansarvagnar. Förutom dessa tillägg introduceras även nya flygplan, uppdatering av visuella effekter och annan polering. Filmen nedan förklarar mer.

Hoppa över till changelog för att lära dig allt om uppdateringen. Den officiella hemsidan är det som gäller om du vill dra hem klienten och kriga med vänner och fiender på nätet.

Tack till GnutAh för detta #nyhetstips!
Självklart att det gör, Panzerkampfwagen var ju det tyskarna kalla sina stridsvagnar under ww2, vet inte hur det är efter det dock. 20/05 Det härstammar från Panzerwagen. Oavsett, på svenska är det fel. 20/05 Aja, det finns en video där jingles beskriver det hela, men du kan tekniskt sett kasta pengar på spelet och låsa upp allting och spela väldigt lite jämfört med någon som inte betalar. Lite löjligt att de ger en "free rp" när man inte kan använda det uta... 20/05 Vad dem menar med "Free RP" är inte "Gratis RP" utan fri RP. Du kan spendera dem på vilket fordon du vill, i vilket land du vill så länge du uppfyller dem vanliga kraven med att du har föregående fordon upplåst osv. Men ja jag håller med om att det är... 20/05 Bara det faktum att dom döper denna funktion till "Free RP" gör ju att det stinker rävskit redan där, det är ju inte "Free" nånstans! Ja, man måste spela för att få Free RP", men man sitter ju på 5 miljoner Free RP rätt fort bara för man ska bli sugen... 19/05 Fast nu har du ju fel :) Man kan konvertera "Free RP" med hjälp av riktiga pengar för att på så vis låsa upp flygplan eller stridsvagnar snabbare JA, men du MÅSTE SPELA för att tjäna ihop "Free RP" vilket är en av de saker du belönas med genom att spela... 19/05 lite synd att gajins sista bra spel var il-2 1946, war thunder är för arkadigt för min smak och wings of prey var som ett nackskott... 19/05 Ja sådana inställningar borde va "låsta" om man kör ett realistiskt läge. 19/05 Med tanke på hur många builds det tog för world of tanks för att det skulle bli hyffsat spelbart så får man räkna med nått år till minst 19/05 Så många buggar som rapporterats i den stängda betan, men som aldrig fixat. Verkar inte som gaiijin lyssnar på användarna alls. Finns flertalet osynliga "kanter" på banorna som har väldigt roliga egenskaper om man kör över dom. https://www.youtube.com/e... 19/05
Skicka en rättelse