Ikväll drar Blizzcon-mässan igång, där #Blizzard i sedvanlig ordning riktar rampljuset mot sina många och populära spelserier. Och därmed har också läckor inför evenemanget hittat ut på internet – nyss rapporterade vi att Overwatch släpps till konsol och inte bli free-to-play. Näst på tur står #World of Warcraft-expansionen #Legion.

Enligt en bild som publicerats på battle.net så kan vi förvänta oss materialet senast den 21 september 2016. Bilden visar också upp ett gäng förbokningsbonusar som mounts, pets och skrytprylar i #Starcraft II och #Diablo III.

Via Gamespot

Couldn't agree more! 08/11 Internetfolket" är de 2% spelare som hörs mest, och alltid är det 2% med olika önskemål. 2% öppnar ena dan sina gaphalsar på vid gavel och brölar "Ge oss pandor" för att sedan lämna plats till nästa 2% som bölar "Vanilla var bättre", varpå det skickar... 07/11 Fast det där är ju relativt, raiding har ju aldrig varit bättre rent utmaningsmässigt. Att du har bra minnen tack vare att alla dina polare lirade och kanske slutade i samband med dig gör ju inte spelet sämre idag än då. Det är ju mer att MMO-marknaden... 07/11 Slutade spela efter Lich King. En av de bästa valen jag gjort. Har bara bra minnen av WoW. Inga besvikelser. c: 06/11 Känner faktiskt inte att jag bryr mig så mycket. Körde WoD några månader och hade hur kul som helst, tills jag la ner igen runt aug. NÄR Legion väl kommer så ska det bli roligt att titta in igen, fram tills dess så har jag annat att lägga tiden på. Förs... 06/11 Mmm vill hålla helg men slutar 17 idag... 06/11 Snälla sluta någongång... 06/11 Gick ju mer än ett år mellan SoO och Warlords. Och 6.2 kom i juni så september skulle vara lite sent. Jag gissar nån gång mellan maj-augusti. Annars lär det inte finnas många subs kvar. 06/11 Så kan man också se på det, dock var det inte det jag talade om utan att de satte ett preliminärt releasedatum på mars 2016, men spelet kom ut i september 2015.. det vill säga 6 månader tidigare. Därför är det fel att haka upp sig på att preliminära rel... 06/11 De skrev väl något liknande för WoD, att det skulle släppas före December 2014, men släpptes i November så en månad innan. Om Legion släpps en månad innan September så känns det dock fortfarande väldigt långt borta... kanske planerar de några fler patch... 06/11
Skicka en rättelse