Utvecklarna Fullbright önskar sprida hopp.

Indiutvecklarna #The Fullbright Company ger i helgen bort sitt berättelsedrivna spel #Gone Home till de som söker lite "hopp och kärlek i denna stund". Detta enligt ett tweet från företagets grundare Steve Gaynor. Erbjudandet gäller fram till måndag.

Gratis är emellertid gott, men det går också att betala så mycket som man anser spelet vara värt. Alla intäkter under den här perioden går då oavkortat till organisationen Lambda Legal som bland annat kämpar för HBTQ-personer rättigheter.

Gone Home släpptes ursprungligen 2013 och vi gav spelet fyra av fem när det begav sig. #The Fullbright Company arbetar nu med ett nytt projekt vid namn #Tacoma som förväntas släppas under 2017.

Håller med, man är lite bortskämd. Take it or leave it. Skulle också helst se de i samling på Steam, men samtidigt är de ett spel man spela igenom en gång, så kan likaväl ladda ner det via länken och spela det. 13/11 Men det är ju ändå lite fantastiskt att folk kan klaga på att dom får ett spel helt gratis, bara för att de inte får det gratis på Steam, som ju är en tjänst där Valve vill ha betalt för sitt jobb. Missförstå mig rätt, jag tycker också det är väldigt... 13/11 Vänd dig inte om nu... 13/11 Har tydligen spelet på Steam. Känner inte till det och har verkligen inget minne av att ha köpt det. Har heller aldrig spelat det enligt steamstatistiken. Läskigt! 12/11 Jag tror alla missade din poäng eftersom att du aldrig nämnde något om att ladda ner spelet igen. Gone Home tar kanske 2 timmar att spela igenom och har i stort sett noll återspelningsvärde, så det finns egentligen ingen anledning att ladda ner spelet... 12/11 Precis. Lita inte på att andra leverantörer av cloud services kommer att finnas i framtiden. Dom kan försvinna riktigt fort om det vill sig illa. 12/11 Fast Steam lar inte finnas dar for alltid heller - da kan det vara mer framtidssakert att ha lokala backups. Ar knappast en fraga specifik for Steam eller spel i allmanhet, men snarare molntjanster av alla sorter. Steam ar mer bekvamt nu, men svart att... 12/11 Tydligen jättesvårt, för dig, eftersom du inte förstod poängen alls. Den länken kommer inte finnas där för alltid, och när den försvinner måste man ha reggat sig på tjänsten itch.io för att kunna ladda ner spelet igen. Därför är Steam-versionen att före... 12/11 Hur svårt ska det vara att ens försöka tänka ibland? http://i.imgur.com/INhD6d2.jpg 12/11 Fick Gone Home för länge sedan från Humble Bundle :) 2014:P Har fortfarande inte spelat igenom det, jävla backlog helvete 12/11
Skicka en rättelse