Men det har visst släppts ett par andra Star Wars spel.

Framåt slutet av året bryter Star Wars-febern ut igen, med smitthärdar i form av en ny film (Episode VIII: The Last Jedi) och ett nytt storspel (Star Wars: Battlefront 2).

Atari 2600-spelet Return of the Jedi såg aldrig dagens ljus. Snyft.

Genom åren har det släppts en god bit över 100 Star Wars-spel, men det finns också gott om planerade titlar som aldrig blivit av. Dessa är ämnet i en film av Gwmers: under 13 minuter och 13 sekunder (snyggt!) går man igenom ett gäng planerade spel som fick bita i gräset innan de nådde butikshyllorna, tipsar Polygon. Tung tittning för dig som trånat efter Battlefront III, Knights of the Old Republic 3, Jedi Knight 3 och ett spel med självaste Chewbacca i huvudrollen.

@zumo: Förstår vad du menar gällande spelen, även om jag håller fast vid att jag tycker att de gamla filmerna är löjligare(men jag älskar dom ändå). Gällande 18+ så är det inte EA som sätter den stämpeln, det finns ju andra organ som gör det. 04/04 @Athaleos: Jag vet inte. Rouge One tyckte jag var riktigt bra. Gillar den avvikande berättelsen. Däremot Episode 7 tyckte jag var väldigt medelmåttig. På många sätt och vis en kopia på originaltriologin. Som bara lightsabern Kylo Ren har. Störtlöjlig.... 04/04 Ge mig bara ett nytt jedi knight. Bryr mig inte om modern engine. #MakeLightsabersDeadlyAgain 04/04 @zumo: Du kan ju inte påstå att nya SW-filmerna är barnsligare än de vi haft tidigare. Jag älskar de gamla filmerna, men jag tycker om något att de allra senaste har en mognare och mörkare stämning. Vad är mörkare med originaltrilogin? Önskar verkligen... 04/04 Det var en expansion som sedan blev ett eget spel väl 03/04 Som jag förstod det med. 03/04 Var inte mysteries of the sith bara en expansion till det första Jedi knight dock? 03/04 @Pettor: 1995 Star Wars: Dark Forces 1997 Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II 1998 Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith 2002 Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast 2003 Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy 03/04 Lucasarts var rätt tröga ibland... att de inte gjorde KOTOR 3 är de största misstaget i deras liv haha.. Detsamma gäller för vidareutveckling av Jedi knight serien. Skiter i SWTOR... Vet att det har en OK "singleplayer"-story, men det är helt enkelt int... 03/04 Jag var aldrig superhypad över 1313 men Darth Maul-spelet såg fett ut! Och ett nytt Jedi Academy och KOTOR vill man ju alltid ha! 03/04
Skicka en rättelse