Enligt statistik från utvecklarna.

Det verkar gå bra för Overwatch-utmanaren Paladins som nu lyckats locka 11 miljoner registrerade spelare till sin fålla. Värt att notera är att detta inte nödvändigtvis handlar om aktiva spelare och till skillnad från Blizzards lagskjutare är Paladins helt gratis att spela på pc och konsol, vilket såklart sänker inträdesribban markant.

I inlägget på Reddit skriver Todd Harris, producent på Hi-rez vidare om studions framtida planerna för spelet. Bland annat kommer rankade matcher att omarbetas enligt feedback från spelare och nya hjältar kommer att läggas till det växande galleriet. Man lovar även att framtida uppdateringar kommer att nå konsolerna mycket snabbare än de gjort hittills.

Spelar du Paladins?

Samma här, började med paladins för några dagar sedan och det är helt ärligt bättre än Overwatch. Visst detaljerna på banorna är inte lika bra som Overwatch men vem bryr sig egentligen? Det är bara banor. Sen att du faktiskt har möjlighet med skills och... 21/06 @Big B: Vet inte riktigt vad du menar med "sämre"? Skulle nog snarare säga att Overwatch är "sämre" eftersom det inte har Kort-systemet söm Paladins har. Spelar Paladins dagligen, testade Overwatch när det var gratis weekend, kan inte för något se varfö... 21/06 Inkorrekt. Paladins är ett av de mest spelade spelen på Steam, i skrivande stund på 11:e plats. Förundras själv över Paladins popularitet då jag inte tyckte det var någon höjdare. Utvecklarens andra spel, Smite, är i mina ögon desto bättre... Tillåt mig... 22/05 Till att börja med så har Overwatch stulit hela upplägget från TF2 (Payloads, Abilities, Grafikstil osv). Sedan så har båda spelen (Paladins/Overwatch) stulit från varandra vad gäller karaktärerna, finns videos som analyserar detta på Youtube. 22/05 Hade helt glömt bort Paladins. Jag är väl en av få som inte äger Overwatch så detta var intressant. Kollade precis Total Biscuit's "lets play" å han var positiv å jämförde det på många plan givetvis med Overwatch. Man kommer undan många gånger i Overwat... 22/05 Är ju löjligt hur det har stulit i princip hela upplägget från OW, i form av allt från upplägg till hjältar. Vilket i sig kanske är okej, men det blir parodiskt när det är så uppenbart. I allt från att payloads till hjältar som är exakta, men sämre kopi... 22/05 Nej, spelet har en egen launcher också. 22/05 To be fair, Battleborn hade önskat att de hade 25k som spelade det hela tiden https://i.imgur.com/Vtb0yz7.jpg 21/05 Ser inga problem med att dem existerar, kul för dem som inte har råd att köpa spel. Ser ingen som helst anledning till att gnälla över spelet, som många andra gör. 21/05 Kan inte svara på den frågan då jag aldrig spelat spelet. Fullt möjligt att steam inte är ett krav och jag har ingen info på hur bra det går på konsol. Men 25k samtidiga spelare i genomsnitt är inte dåligt på något sätt. Speciellt med tanke på att spele... 21/05
Skicka en rättelse