Hämnd, poliser och neon – premiär den vanliga månaden.

EA och Ghost Games har just ryckt täckelsen av Need for Speed: Payback, den långlivade arkadracingserien som på senare år slutat dyka upp årligen.

Payback blir storydrivet och den första trailern (ovan) bjuder på karameller som poliser, spektakulära krascher och bilar så muskliga att de bränner iväg på bakhjulen. Den sistnämnda fixar och trimmar du för övrigt själv till. Man spelar som tre karaktärer som samtliga har hämnd som drivkraft (alltid ett säkert skäl att köra bil) och det hela utspelas i staden Fortune Valley, vars neon, casinon och omgivande öken oneklingen för tankarna till Las Vegas.

Need for Speed: Payback drivs inte oväntat av Battlefield-spelmotorn Frostbite. Releasedatumet är spikat till den 10 november, till pc, PS4 och Xbox One.

Nej, det borde du ha gjort för flera år sedan. Sedan 2014 har aktien gått upp flera hundra procent. 03/06 Alltid älskat NFS-serien och EA har alltid haft bra trailers på sina storspel men det här är första gången jag inte blev ett dyft taggad av trailern. Har extremt låga förväntningar då Ghost dels verkar vara halvt inkompetenta och dels verkar vara helt... 03/06 Horizon 3 är det bästa av alla världar i dagsläget. Dock vill jag gärna ha bättre fysik, bättre ljud och mod support i ett spel som det. Blanda ihop allt detta: Grafiken från Driveclub, körkänslan/vehicle physics från iRacing, ljudet från Dirt Rally,... 03/06 Men lööööl, ge mig NFS Underground 2 Remastered iställe så! ;) 02/06 Som Twitch-nörden DrDisRespect sa när Destiny 2 visades, "alldeles för mycket Hollywood-marknadsföring i datorspelen nu för tiden". 02/06 Ett solklart nej från min sida. Det syns att de vill bara mjölka ännu mer pengar från Need for Speed-serien. Alldeles för lik Fast and Furious-serien, som Hapl0 redan nämnde. Varför inte bara försöka göra om gamla, storartade titlar, så som Need for Spe... 02/06 Borde man investera lite aktier hos EA nu? 02/06 Forza Horizon 3 Vad mer behöver man? 02/06 Så något åt stilen av Need for Speed: The Run alltså? Det var ju betydligt mer story-drivet än dom flesta andra spelen i serien iaf (och jag gillade det spelet rätt mycket faktiskt!). Får se om detta blir något att ha :) 02/06 Man får ju hoppas att det blir bättre än förra NFS, styrningen i det spelet var så dålig att man nästa skrattade högt. Men vi får väl se, jag har inga höga förhoppningar på NFS längre. 02/06
Skicka en rättelse