Smuggler's Run-uppdateringen har fått datum och trailer.

Kommer du ihåg det gamla Rockstar-spelet Smuggler's Run till Playstation 2 och Gameboy Advance? Det har hur som helst lånat ut sitt namn till nästa stora uppdatering till GTA Online, det omåttligt populära onlineläget till GTA 5.

Smuggler's Run-uppdateringen släpps nästa vecka, den 29 augusti, och innehåller framförallt nya flygplan och helikoptrar som du kan leva rövare med. Som namnet antyder är det övergripande temat att smuggla saker. Läs mer på officiella sajten och spana in filmklippet nedanför.

Den äckligaste formen av pay-to-win spel på marknaden. Wouldn't touch with a ten feet pole. 25/08 Samma här, spelade GTA 5 storyn, och sen har jag inte rört spelet nått mer. Online tilltalar mig inte alls och är besviken att det inte kommit mer singleplayer content. 25/08 Jag lirar på en PS4 med SSD. Startar man upp spelet till single-player går det på 30s och onlineläget typ 60s (men den laddtiden är ju bara när man startar spelet). I free-mode är det numera väldigt stabilt och ska du lira nåt mission/race/heist tar det... 25/08 Kanske hade man fastnat om det inte var laddtider 47% av speltiden. 24/08 Jag hatar onlineläget bara av det faktum att de gör att de inte har släppt någon singleplayer content alls, vilket de med största sannolikhet inte kommer göra heller. Jag föredrar Rockstars utomordentliga singleplayer framför GTA online alla dagar i vec... 24/08 Gnällspik. 24/08 @aeqvist: nope, inte när jag testade för en dryg månad sedan igen. vi var ett gäng som tänkte att det kunde vara kul, men det blev väldigt lite spela och mest suckande och vänta på folk. samma sak när jag körde solo. håller med till fullo! det är ett... 24/08 @tricky: Därför jag slutade spela, det har inte blivit bättre alltså? Jag minns specifikt när man var i multiplayer sen blev man helt plötsligt inslängd i singeplayer sen var man tvungen att vänta en evighet för att försöka komma tillbaka. Roligt spel... 24/08 Jag är imponerad över hur folk orkar spela GTA V Online. Jag tycker egentligen det är skitkul, men förstår inte hur det fortfarande kan vara så jävla instabilt där man blir kickad/tappar connection från en server samt att laddningstiderna är mer eller... 24/08 Kul att de fortfarande uppdaterar spelet. Hade gärna sett något nytt för singleplayer delen också. 24/08
Skicka en rättelse