Sätt en siffra på förra månadens spel.

Spelåret 2018 började i vanlig ordning ganska lugnt, men innan månaden var över hann branschen klämma ur sig ett riktigt storspel – Monster Hunter World. På FZ satte vi betyg på fem spel (och på en svindyr ratt) under årets första månad, och nu vill vi veta vad du tycker!

Sätt betyg på de spel du kört, och om något saknas berättar du i kommentarerna vilket betyg du ger det. Berätta gärna också vilket betyg du satt och varför.

Monster Hunter: World

FZ:s betyg – 4 av 5

Subnautica

FZ:s betyg – 4 av 5

Lost Sphear

FZ:s betyg – 3 av 5

Iconoclasts

FZ:s betyg – 4 av 5

Dragon Ball FighterZ

FZ:s betyg – 4 av 5

Skicka en rättelse
Jag körde själv med xbox360-kontroll, funkade riktigt bra 08/02 @NordhNet: Skitiga underkläder faktorn kan jag tänka mig är väldigt hög då den redan finns utan VR 😀 Teleporterar man sig runt eller styr man med valfritt styrdon? Går lite i tankarna att skaffa mig den nya Viven, men känner att jag måste ha några bra... 08/02 Ganska säker på att många inte spelat spelet/spelen. Skulle inte vara förvånad i detta fall om folk röstat efter vad som känns "intressant" i viss mån också. Fighterz är ett riktigt bra fighting spel utanför sin anime-licens. 08/02 Majoriteten av de som röstat har garanterat inte ens spelat spelen :) 08/02 bra tänkt, men inget av det jag lirat/lirar är med :( 08/02 Har inte spelat Dragon Ball FighterZ ännu men en majoritet har alltså lagt en 1: a? Seriöst? 07/02 Håller med FZs betyg kring monster hunter world. Det är ett väldigt bra spel med mycket potential till att bli något mycket större och bättre om utvecklarna bestämmer sig för att expandera spelet och göra om lite krångliga funktioner som menyer och göra... 07/02 @Jokkepalm: tack för bra feedback! Vi testar oss fram och ser hur det här faller ut. Om intresse finns prioriterar vi sannolikt upp användarbetyg, användarrecensioner och liknande. Samtidigt ska man ha bristerna med just sån här betygsättning klar för... 07/02 Av ovanstående har jag bara Monster Hunter World och ger det en (stark) 3:a. Jag är ny till den serien och är inget fan av japanesiska tokerier i övrigt bör tilläggas. Spelet är dåligt på att förklara alla funktioner, 352728 st tutorial popups till trot... 07/02 Bra idé. Det vore intressant om ni kunde samla in denna data ifrån oss besökare, eftersom exempelvis Steam endast hämtar data ifrån PC spelare. Andra intressanta saker som ni skulle kunna införa är: 1. användarskrivna recensioner (kopplade med länk ifrå... 07/02