Men du tror väl inte att han avslöjar det?

Under E3 avslöjade Bethesda, efter ungefär 591 miljoner nyversioner av Skyrim, äntligen The Elder Scrolls VI (och, icke att förglömma, Starfield). Utöver en teaser famlar vi dock mestadels i blindo. Var äger det rum? Analyser av teasern pekar mot en västlig del av Tamriel.

När släpps det? Ingen aning! En som har mer än en aning är seriens starke man Todd Howard. Han berättar för Gamespot det vi alla anar; att spelet är i sin linda av utvecklingen. Mer förvånande är att Howard redan vet releasedatumet, men det kommer han inte avslöja på länge.

I do. I would be foolish to say it

Skyrim släpptes ursprungligen den 11/11/11 (11 november 2011), och det återstår att se om sexan lyckas pricka in ett lika läckert releasedatum, för det kommer att ta tid innan det släpps.

We’ve obviously taken our time with The Elder Scrolls VI, as opposed to jumping right into it. We know what we want it to be, and that’s gonna take time, technology, other things that we need to build to really pull it off. And that’s what that franchise deserves.

Skicka en rättelse
Så med andra ord hade dom redan in-game content, bara att vi andra inte fick se det. Alltså, låååångt mycket mer än vad Bethesda har visat vilket va hela min poäng med mitt tidigare inlägg. Det står för övrigt klart och tydligt i trailern "Game engine... 19/06 Ja det verkar oftast handla om tidsbrist då folk slutar spela, jag vet inte hur vanligt det är att man helt enkelt slutar gilla spel. För mig så ökade intresset enormt efter 30! 19/06 Cyberpunk hade en CGI-trailer, det var inget från motorn i den trailern även om det har visats upp för utvalda. Todd vet säkert ungefär när de siktar på en release, mer än så är väl svårt att säga, men det som Peter sa var att de ville visa att Bethesda... 19/06 nää du Tod då tänker jag inte avslöja om jag är sugen eller inte på ditt spel heller! 19/06 @Witchfinder: Jag ingår i kategorin som ”vuxit ifrån” datorspel. Finns helt enkelt inte tid eller spel jag tycker är värda att hitta tiden till. Det andra i livet kommer helt enkelt ivägen även om intresset fortfarande finns där. MEN när TES VI släpps... 19/06 Får ju verkligen hoppas att det inte stämmer. Ska ju inte ha en release press på sej redan då riskerar det bara att bli en massa slarv fel i spelet. 19/06 Praise Todd Howard! 19/06 @landahl: Det var ett tips i all välmening. 18/06 Lite sjukt att de ska vänta så länge med att släppa nästa del i en serie att många av de som köpt den föregående delen redan liksom har vuxit ifrån tv-spel. Okej, jag vet att det inte riktigt funkar så men det får dem att låta långsamma. 18/06 Hoppas den "nya tekniken" de arbetar med innebär en ny spelmotor, hellre än att de jobbar vidare med utdaterade Gamebryo även i TES VI 18/06