Att inte fler anammat detta är en gåta.

När Shadow of Mordor släpptes med sitt nemesisssystem antog de flesta att detta skulle bli den nya modegrejen i spelvärlden men få spel, om något, har inspirerats av designen. Förrän nu, fyra år senare, när nästa uppdatering till Path of Exile är på gång. Den sjunde december släpps Betrayal på pc, tre dagar senare på Xbox och i mitten av julmånaden debuterar spelet på Playstation 4.

Storyn bakom innehållet, som likt spelet i sig är helt gratis, är att en mystisk organisation ska undersökas och det medlemmarna i denna som hör ihop på olika sätt. Vilka väljer du att mörda, förhöra eller kanske till och med bussa på sina rivaler? Du kan läsa mer om alla nyheter i Betrayal på den officiella hemsidan.

Tack till Cenzar, Ekkelz för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Wohoo! En list-tråd! "Gillar man inte McDonalds gillar man inte hamburgare" "Gillar man inte Silmarillion gillar man inte böcker" "Gillar man inte att åka snowboard gillar man inte vintern" "Gillar man inte mångkultur gillar man inte Sverige" "Gillar... 08/12 Grindunderhållning. 😅😫 huehue 17/11 Usch för detta sunkna resonemanget. "Gillar man inte Gudfadern gillar man inte gangsterfilm" Hur långt ska du gå med tramsargumentet? "Gillar man inte GTA gillar man inte sandlådespel" "Gillar man inte Doom gillar man inte FPS" "Gillar man inte WoW gill... 16/11 Jag gillar inte ens genre men håller med honom. Tycket det verkar vara motsvarigheten till vad Super Mario World är för platformers. Gillar man inte Super Mario World så gillar man inte platformers helt enkelt. 16/11 @Sillgam: Det är mer en subjektiv åsikt är än "gatekeeping". Jag säger bara att om man gillar APRGs så är PoE bästa valet (subjektivt) och att Diablo 4 inte är ett spel (objektivt) samt att Lost Ark inte ser bra ut från det jag sett (subjektivt) men har... 16/11 Lite lustigt att ligan handlar till stor del att jaga rätt på, samt döda "The Immortal Syndicates". Fun fact: Expansionen/ligan var nära att bli döpt just Immortal. Chris Wilson, Grundare av GGG skrev följande på reddit "... With nineteen voiced charact... 16/11 Vad är svenska ordet för gatekeeping? 16/11 @Haziza: Kan förstå att folk inte gillar PoE men då gillar man inte heller ARPGS. PoE är en sann uppföljare till Diablo 2. Diablo 3 är ett skämt inom ARPG genren och Diablo 4 är inte ens ett spel så det konkurrerar inte med någonting. Lost Ark ser ut... 16/11 fett taggad, ser ut att bli en av dom bättre ligorna hittills 16/11 De får kanske peka om adressen dit. Lost Ark ser lovande ut. 16/11