En generation går förlorad.

Trots megasuccén NES och SNES Classic vill Nintendo inte bekräfta huruvida ett Nintendo 64 Classic skulle vara på gång. Snarare skjuter Nintendos Reggie Fils-Aime ner rykten om att konsolen skulle vara på väg någon gång snart.

"I would not ever rule something out," säger han till Kotaku AU. "But what I can tell you is certainly that's not in our planning horizon."

Med tanke på att Nintendo är ett företag av mystik och oberäknelighet är det inte omöjligt att föreställa sig att projektet kommer dröja ett tag till. För dig som är orolig var dagens Fortnite-lirande generation är på väg, rekommenderar vi därför att plocka fram konsolen och tvinga de små att spela. Ännu finns det tid att uppleva Ocarina of Time!

@Eight08 True. Det lär väl bli svårt att inkludera bara en omtyckt Rareware-produkt i det här fallet. 19/11 Det är säkert så att man inte har några planer alls. /s 18/11 De har dock gjort vattentemplet enklare så inte lika mkt status att klara 3DS-versionen. :D 18/11 Men Nintendo har ju trots allt under två generationer släppt Nintendo 64 spel via Virtual Console så det utesluter ingenting. Ja, GoldenEye är ju inget spel som vi kan räkna med att få se igen om Nintendo senare släpper en Nintendo 64 Classic Mini. Däre... 18/11 Det visste jag faktiskt inte. Verkar vara låst till 30 fps på 3DS och betydligt mer spelbart. 18/11 Orcarina of time finns även till 3ds 18/11 Handlar väl om att det ska göras bra också. Tidig 3D går inte att jämföra med NES och SNES. Det är fult, hackigt, låg fps och ofta med otroligt förlegade sätt man styr karaktärerna på. Tror det krävs ett rejält jobb för att få det bra helt enkelt. Sedan... 18/11 Nintendo är inte intresserad av att tillfredsställa efterfrågan på mini-konsoller och tjäna lätta pengar när deras senaste släpp sålde bra som fan? Någon på företaget förtjänar en spark. 18/11 Hehe, jo det finns det för den som vill bygga sig något eget. Men jag har aldrig hört någon som har använt sig av retropie så att man kan spela från sina kassetter :p Nej, jag skulle aldrig satsa på en emulator. Inte för att jag är emot emulatorer, det... 18/11 Ocarina of time finns ju till 3ds också remastrad så emulera det om det går borde vara en bra lösning 18/11
Skicka en rättelse