Nu när Red Dead Redemption 2 är släppt vore det knappast en högoddsare om Rockstar redan skiftat fokus till Grand Theft Auto 6 (eller kanske rentav Bully 2?). Då speljätten är känd för sitt hemlighetsmakeri lär vi dock inte få veta något officiellt på lång, lång tid.

Inofficiellt tissel och tassel däremot...!

Apollothunder, användare på GTA Forums, har lagt märke till cv:et hos forne Rockstar-anställda Bibin Michael. Under en kort tid (december 2017 till januari 2018) ska denna 3D game artist ha jobbat för Rockstar Games med att plocka fram digitala fordon som ska matcha verklighetens motsvarigheter. Detta ska han ha gjort i GTA V-dlc, samt det "kommande GTA 6".

Apollothunder tror antingen att Michael trollar eller att han har gjort ett stort misstag då det inte "finns någon chans att en Rockstar-anställd skulle bryta ett NDA på detta viset". Värt att påpeka är också att cv:et redigerats och att Rockstar-biten av någon anledning plockats bort.

Detta är inte första (eller sista) gången det viskas om GTA 6. I somras sköt Rockstar ner ett rykte om release 2019. Det har också ryktats om både Tokyo och Vice City som skådeplatser.