Phil Spencer och Xbox flexar E3-musklerna.

Sony må hålla sig borta från E3 i år, men Microsoft gör precis tvärtom. Deras Xbox-show blir längre än någonsin (två timmar) och nu skryter Phil Spencer om att Xbox Game Studios kommer dit med fler förstapartsspel än någonsin: 14 stycken. "Känns verkligen bra. Mycket att visa."

Inget är bekräftat men det surras om exempelvis Halo Infinite, Gears 5, Hellblade-studions nästa och nytt Fable. Och då har vi inte ens räknat med tredjepartsspel. Cyberpunk 2077 var på Xbox-showen i fjol. Kommer de i år? Och Xbox-gänget har själva teasat om "något" Game of Thrones.

Xbox-showen går av stapeln den 9 juni klockan 22:00, och vi täcker förstås alltsammans.

Skicka en rättelse
Absolut! Gears tactics har jag spanat in men jag kommer AOE till Xbox One alltså? 04/06 Kanske Gears Tactics eller Age of Empires? :) 03/06 Detta känns spännande! Hoppas på något sätt att det finns något lite krävande i uppställningen och inte bara pampigt. Alltså något som känns taktiskt skjutande eller RTS. Vet inte varför jag hoppas på det men... Ser ju såklart fram emot att se vad det... 02/06 Kanske, men jag tror att de sparar Forza Motorsport 8 som showcase-spel till launchen av Scarlett-konsolerna. Men det är ju inte omöjligt att något från det visas. 01/06 Tror nästan att dom borde ha en titt på Forza 8 med, men man vet aldrig. 31/05 Det börjar bli tydligt vad en Microsoft-satsning på gaming innebär. Nadellas upphöjning av Xbox-divisionen till att omfatta all gaming hos MS och fulla förtroende för Phil Spencers vision börjar ge synliga resultat. Det här är bara början ;) Vad det gäl... 31/05 Age of Empires Battletoads Forza Horizon 4-expansion Gears 5 Gears FunkoPop (?) Gears Tactics Halo: Infinite Minecraft-nyheter Ori Sea of Thives-nyheter Det är tio. Sedan är frågan om man nu räknar spel som Outer Worlds och Wasteland 3 som spel fråm Xbo... 31/05 14 spel. Helt klart i rätt riktning. Och sedan 1900 spel från alla utgivare på väg. Helt klart rätt väg att gå. 31/05 Litar inte längre på vad Spencer säger. Hoppas det stämmer dock. På e3 får vi se. 31/05 Vilken snitsig "One Eighty" degrees MicroSoft har gjort. Detta E3 kommer de fullständigt explodera. In a good way. 31/05