"Jag trodde nog inte i min vildaste fantasi att det skulle komma ett Total War som jag kommer spela, men inte du Jocke" säger Gurra.

Tydligen så annonserades ett kortspel baserat på Total War i augusti, vilket verkar ha dykt under radarn för många, inklusive oss. Därför blev en gameplay-trailer något av en överraskning men Gustav, som har sina perioder av Hearthstone-beroende, blev i alla fall lite taggad.

Jag trodde nog inte i min vildaste fantasi att det skulle komma ett Total War som jag kommer spela, men inte du Jocke.

Likt många andra kortspel kommer det vara gratis och inramningen är att generaler från olika tidsepoker ska kunna tampas mot varandra; avgöra vem som är den "största strategen genom tiderna". Eller i alla fall bästa kortspelaren kanske.

Skicka en rättelse
Runeterra är nog det enda kortspelet som fallit mig i smaken. :) 07/05 Haha jo, var själv tvungen att läsa om den flertalet gånger, trots en rykande kopp till hjälp :) 07/05 Ah, okey. Fick inte ihop meningen riktigt, för lite kaffe kanske? :> 07/05 Jocke gillar inte kortspel, det gör Gurra. Jocke gillar Total War, men kommer inte spela detta för det är ett kortspel. Gurra trodde alltså inte att det skulle komma ett Total War-spel som Jocke totalt skulle ignorera, men här är vi. 07/05 Vilken del av citatet förstår du inte? Gurra trode inte att ett total war spel skulle komma som bara han - och inte jocke - kommer spela. :} Men ja, det såg rätt oinspirerat ut alltså, haha. Väldigt sannolikt att jag inte rör denna titel, såvida de inte... 07/05 Jag älskar kortspel (främst Magic och Gwent), men det här känns ändå extremt underväldigande. Kanske mycket beroende på temat som känns oerhört oinspirerat. Kan tycka att de borde ha kastat några extra pengasäckar på Games Workshop och sedan gjort ett... 07/05 "Emperor of France" vs "Fierce Archer" 07/05 Är det något av deras spin-offs från Total War-serien som kan ses som en succé? Spontant känns detta som ännu ett spel som kommer flyga under radarn och "dö" inom 1-2 år. 07/05 Okey, det såg väldigt tråkigt ut om jag ska vara ärlig. Som en blandning mellan Gwent och Hearthstone fast med rätt intetsägande artistisk stil. Det kanske är kul, men jag har svårt att se vad det här ska tillföra mot de andra spelen förutom att man lån... 07/05