Det är inte lätt att rekommendera någon att köpa fullprisspel digitalt när det ofta inom olika lång tidsram (beroende på försäljningslycka då) säljs för cirkus halva priset. Steam fortsätter sin Thanksgiving-rea och för dig som har pengar att bli av med och en vilja att införskaffa fler spel kan klappa lite halvmakabert med labbarna.

I 22 timmar till finner du #Left 4 Dead 2 och #Supreme Commander 2 för dryga femtiolappen stycket, #Call of Duty 4: Modern Warfare och #Wings of Prey för strax över 120 kronor per spel och #King's Bounty Platinum Edition och #Lara Croft and the Guardian of Light för strax under 80 kronor stycket. Lara Croft-liret har ju även funktionell online-coop nu för tiden. Mustigt värre.

Därutöver finns det ett smaskigt Indiepaket med musiktitlar för 45 spänn och #Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City för en mustig hundralapp.

Ja, spana in Steams sajt om du är sugen på mer godbitar. Det kan vara så att du vill veta mer om #Counter-Strike: Source eller #Galcon Fusion men det får allt stå för dig!

Skicka en rättelse