Talangfulla spelstudion Platinum Games har ny actiontitel på gång – säg hej till Anarchy Reigns.

Flerspelarfokuserade actionliret #Anarchy Reigns släpps lagom till hösten i Europa, meddelar actionexperterna #Platinum Games. De helgalna japanerna har sedan tidigare storspel som #Bayonetta, #Vanquish och #Madworld under bältet.

Gillar du action är chansen stor att du också kommer gilla Anarchy Reigns. Titeln utlovar en starkt multiplayer-centrerad upplevelse med mängder av spellägen och den kreativa ådra som Platinum Games gjort till sitt signum.

En första trailer på cyborg-ninjan Zero introducerar sig själv nedan.

[video=7114]

Anarchy Reigns utvecklas till Xbox 360 och Playstation 3. Spelet ges ut av #Sega.

Ja, det var en bra och pedagogisk bild. http://gamerjunk.net/wp-content/uploads/2010/11/wpid-fps.jpg 04/02 http://gamerjunk.net/wp-content/uploads/2010/11/wpid-fps.jpg Den bilden får avsluta diskussionen om fps contra actionspel. det var bättre förr 03/02 Låter helt enkelt som om genren inte passar dig. 03/02 Urringning? More like omringning... uh, jag menar fint spel. 03/02 När jag först såg att det var Platinum Games som utvecklade spelet blev jag intresserad. Jag var aldrig särskillt intresserad eller road av spel som Dante's Inferno, DMC eller GoW, men Bayonetta har jag spenderat många underhållande timmar med. Trailern... 03/02 Detta är väl din personliga åsikt och inget skrivet i sten, finns en hel del folk som skulle påstå att sågott som alla FPSspel är upprepande hjärndöda skitspel helt utan variation, och de har lika rätt som du. 03/02 Hehe, inte svårt att skriva en uppsatts på detta ämne. :p Själv så ogillar jag devil may cry 4(hela)/GoW3(demot) i alla fall. Men tyckte att bayonetta kändes helt fresh och spännande. Det är kul med extrema strider och råa fighter där man får utveckla... 03/02 Geh, verkar så sjukt generiskt. Anser fö att de flesta fps också är bra generiska men då o då kommer det en shooter som sticker ut på nåt vis. 03/02 Så ingen här gillar hack and slash spel som är rätt så old school? Turtles in time till snes någon? 03/02 Normalt sett är jag absolut inte emot sådana här spel men jag tycker miljöerna & färg/design-val börjar bli sämre och sämre :/ 03/02
Skicka en rättelse