Blizzard registrerar namnet Mists of Pandaria och kan därmed ha avslöjat namnet på nästa World of Warcraft-expansion.

Förra veckan registrerade #Blizzard varumärket Mists of Pandaria, vilket kan innebära att namnet på nästa #World of Warcraft-expansion kan vara avslöjat.

Även om företaget inte sagt något officiellt om namnregistreringen, som rapporteras av MMO Champion, finns saker som pekar på att #World of Warcraft: Mists of Pandaria blir namnet på nästa del i MMO-världens obestridlige ledare. Registreringsprocessen följer samma mönster som för den förra expansionen, (#World of Warcraft: Cataclysm), som registrerades sommaren 2009, presenterades på Blizzcon-mässan strax därpå och släpptes i december följande år. Om Blizzard gör samma sak igen väntar ett tillkännagivande av #World of Warcraft: Mists of Pandaria under Blizzcon i oktober och release i slutet av 2012.

Nästa World of Warcraft-expansion blir den fjärde i ordningen (de tre som släppts är #The Burning Crusade, #Wrath of the Lich King och #Cataclysm). Originalet hade världspremiär i november 2004 (europeisk premiär i februari 2005) och har, som bekant, fått gemene man att upptäcka tjusningen med massiva onlinerollspel.

Tack till mackanmeost för detta #nyhetstips!
Har passerat PVE stadiet för länge sedan då det endast handlar om samma saker helatiden. Raiderna är så enformiga och det spelar nästan ingen roll hur grym spelare du är för du måste veta tactsen för bossarna. DÅLIGT! I PVP däremot vet du ALDRIG hur din... 09/09 Illa hur länge man kan fortsätta med ett så gammalt spel, men verkar ju funka :p 08/08 WoW-kossan mjölkas så hårt att det börjar se ut som djurplågeri... 04/08 Cool story bro. Hur som helst var detta ett skämt. 04/08 Du citerar manuellt och misslyckas ändå med att läsa vad det står? Så, nej, vi talade inte om dess popularitet, inte jag i alla fall. Och jag står fast vid min teori om varför så många fortfarande spelar det. 04/08 Jo, vi talade om det var populärt eller ej V1per skrev: "Va sjutton, finns det fortfarande folk som spelar detta skräp? När det finns så många bättre alternativ?? " Anledningen till att wow fortfarande har många spelare (Fler spelare än förr, bortsett... 04/08 Fast populärt och "bra" är två väldigt skiljda saker, och det var inte om det var populärt eller inte som vi diskuterade. Anledningen till att WoW fortfarande har så många spelare är att om man har lagt ner många tusen timmar på ett spel så ska det myck... 04/08 Inte relevant i frågan. Jag känner för övrigt inte till Jusin Biber eller hans skara av anhängare, men det är ett faktum att WoW fortfarande ett av det mest spelade online spelen, om inte det allra mest spelade. Sedan vad du och "V1per" anser om saken... 04/08 Själv tycker jag EQ har mycket bättre känsla än WoW (som inspirerades mycket av EQ). Det är mer hardcore. Det tog flera månader av konstant spelande och nå max level (iofs ändrades detta iom de släpptes expansioner och det blev lättare att levla) WoW... 04/08 Lika många tycker att Jusin Biber är bäst, har dom också rätt? Och gör det att vi som inte gillar Wow eller Justin Biber har fel, eller kan det finnas artister eller spel som faktiskt har bättre kvalitet men har färre fans iaf? 04/08
Skicka en rättelse