Om mindre än två veckor är det dags för det massiva onlinerollspelet Vanguard: Saga of Heroes att följa F2P-vågen.

I mars rapporterade vi att #Vanguard: Saga of Heroes var på väg att axla en free-to-play-mantel. Nu har #SOE röjt datumet för omställningen, och det är 14 augusti som gäller. När spelet släpptes någon gång back in the days ansåg vi att det var trevligt men buggigt. Förhoppningsvis står det sig bättre idag.

En hel del förändringar håller på att implementeras, vilket inbegriper omgjorda startområden, utökad Vanguard-marknadsplats och borttagna klassrestriktioner. Spela som vilken klass du vill med vilken ras du vill.

Nu är det 14 augusti, skapa konto hos världens bästa themepark MMO: (Själv är jag mera intresserad av sandbox numera men jag ska köra detta i total brist på alternativ av bra themeparks...) http://www.vanguardthegame.com/free.vm Re-review från MMORPG(20... 14/08 Jag läste någon recension av vanguard förut där dom sa att spelet hade nära på 3 gånger så mycket instancer än spel som WoW och att det var hemskt dåligt placerade mob packs i dessa. 06/08 För det första: Vanguard har INGA instanser överhuvudtaget, för det andra så ja spelet var buggigt när det släpptes, det gäller inte längre(!), för det tredje så är det ett av de bästa(i mitt tycke) och mest originella themepark MMO som finns just nu.... 06/08 Härligt! Köpte Special Edition när det släpptes men det var för buggigt för att jag skulle orka med det. Har velat spela det igen i evigheter men inte kommit till skott. 06/08 Vanguard är ett riktigt bra spel, det har dock lidit av en stor brist på spelare och kanske det här kan åtgärda det problemet. :) 06/08 Jag spelade detta som fan i början. Har fortfarande två collector's edition boxar i hyllan. =) Kommer garanterat logga in igen och gulla med mina gamla karaktärer om dom är kvar. 05/08 Det var ett tag sedan jag spelade nu, har inte velat betala. När jag spelade dock så var det en del som RP:ade. Det lär förändras dock när spelet blir F2P, med tanke på att många kommer att testa då. Får väl se hur det ter sig när nyhetens behag lagt... 05/08 Det här köpte jag faktiskt när det var nytt. Riktigt trevligt – ett tag. Och ett av de snyggaste spelen just då. Var med i en guild som rollspelade. Har några goda minnen från Vanguard. :) Blir nog att prova det igen när det är gratis. 05/08 En snabb fråga eftersom du verkar vet a mycket, är det rollspelnings vänligt och är det många som rollspelar i det ?:D 05/08 Ah, äntligen! En av de trevligaste MMO:er jag spelat. Jäkligt mysigt att bygga skepp, hehe, För er som inte har erfarenhet av det så skulle jag säga EQ2 fast bättre. 05/08
Skicka en rättelse