Tänker jaga upp dem alla och drar sig inte från att kalla dem skitstövlar och dumhuvuden.

Förra månaden släpptes #Planetside 2 i sin praktfulla free-to-play-flärd men efter att den ryckiga serverstarten stabiliserats har istället en nytt helvete plågat spelet. Fuskare, med sina aimbots som förstör för gemene man. #SOE är inte blinda för detta, och John Smedley på företaget har tagit till twitter för att i ett antal inlägg förklara att det fan inte är okay.

– Haruhi på artificialaiming.com bannades precis. Alla 3 konton han hade. Farväl din skitstövel. Hitta en ny hobby eller bli bra på spelet

– De av er som använder aimbots jagas och kommer bannas. Kom ihåg att använda /report. Folk blir bannade till höger och vänster.

– @Wutzi_bu vi måste inte dubbelkolla någonting. Använd du det... Vi hittar dig, vi hittar din familj. Vi kommer ta dig!

– Vi har grabbar vars syfte med livet är att banna alla bad guys och dumhuvuden som använder sig av hackprylar.

Han säkerställde senare att de faktiskt inte kommer ge sig på hackarnas familjer, men att de inte på något sätt tänker vika sig mot fuskarna och att mycket resurser används för att bekämpa skräpet.

Tycker inte om folk som fuskar i spel, men jag tycker heller inte om när prominenta ledare inom en community går ut med utalanden som det heller. De har ett ansvar när man är ledare för en community. 06/12 Att du ens orkar prata som en enkelspårig flower power människa som tycker att alla människor är vackra och ingen ska behöva ta något skit alls även fast dom beter sig sjukt dumt åt, Om du ser det som skrivits som hotfulla ord så kanske du borde besöka... 06/12 Skämtar du med mig eller, Yttrandefrihet? Yttrandefriheten gäller inte hot eller förtäckta hot, det ger dig rätten att inte bli censurerad, och rätten att utrycka åsikter. Ett bra citat från Wikipedia för dig att begrunda, från deras artikel om yttrandf... 06/12 Du vet inte vad Yttrandefrihet är va? Det är inte direkt så att Smedley hotar att fysiskt misshandla fuskarna .. Fuskar man och tar åt sig av dessa simpla meningar så är man en tragisk människa, Det skulle vara annorlunda om man inte skulle fuska och... 06/12 – @Wutzi_bu vi måste inte dubbelkolla någonting. Använd du det... Vi hittar dig, vi hittar din familj. Vi kommer ta dig! Haha ofta man kan blir sur för detta, asskönt ju! :) Sen så är aimbotare och andra typer av fuskare en pest och ohyra som skall utro... 06/12 Såg ett prov på detta då jag satt och lirade då det kom upp ett "system message" liknande "Dear planetsiders, we have now banned alot of scumbag cheaters, and we will keep doing so, dont forget the /report feature." Hoppas dem har något bra system för... 06/12 Sony har antagligen en hel del resurser att hantera det här med sedan deras databaser blev hackade. Spelar ingen roll hur Smedley uttrycker sig, jag tror han kan backa upp det med handling och man kommer inte spara på krutet eftersom fuskare nog är ett... 05/12 Självklart är det inte rätt att hota folk, han blev helt enkelt lite het på gröten fast med god anledning. Att folk fuskar gynnar inte någon och är en så extremt tråkig utgift för spelföretag som dem måste leva med. Både konsument och utgivare så som... 05/12 "Hitta en ny hobby eller bli bra på spelet" - denna kommentar sammanfattar allt som behöver sägas till nollor som fuskar i spel. Kan inte för mitt liv begripa vad som är roligt med att gamea mot andra om man inte kan klå dem fair n' square. 05/12 "vi måste inte dubbelkolla någonting. Använd du det... Vi hittar dig, vi hittar din familj. Vi kommer ta dig!" Skulle ju kunna tolkas som att dom bannar alla som blir reportade? Känns ju säkert och bra :) 05/12
Skicka en rättelse