SOE:s John Smedley twittrar friskt om hur förbannad han är på idioterna som fuskar. Exempelvis har de precis bannat två muppar med över 300 timmar speltid, varav den ena spenderat runt 1500 spänn i spelaffären.

Fusk i spel har länge (alltid?) varit ett gissel för dem som är för rättvisa möjligheter att kämpa mot varandra och utvecklare tar sig olika förhållningssätt för att motverka detta. #SOE:s John Smedley står för uttalanden gällande kampen i och utanför #Planetside 2, där vi tidigare rapporterat att han blir minst sagt förbannad på fuskare. I ett nytt twitterinlägg konstaterar han att de inte tänker ge sig utan fångar även dem som blir puckade på senare dar.

– Våra CS-grabbar bannar skiten ur en bunt idioter. Detta inkluderar två typer med över 300 timmar speltid, varav den ena har spenderat 1500 spänn, twittrar John Smedley.

Han vill sätta dit alla dem som fuskar och huruvida de lyckas skrämma slag på alla potentiella fuskare får framtiden utvisa.

Tvärt om, har de betalat en gång så kommer de troligen betala minst lika mycket igen för att nå samma rank, och fuska, och bli bannade. Att banna de som betalar mycket = god idé, då de är suckers sm troligen kommer köpa sig tillbaka om och om igen... ;) 28/01 Nej jag fuskar inte. Finns folk som vill att spelen ska vara som de va förr, alla har samma förutsättningar dag 1 som dag 300. Tycker det är fel att CoD,BF,LoL och andra spel inte tillåter den nya spelaren att ha samma förutsättningar i samma match som... 27/01 Så du accepterar rankhack men inget annat fusk? Gissar på att du gör sådant själv? att kämpa sig upp i rank i cod ska man anse som roligt och inte drygt. Att få kämpa ihop till vapnet man ha är fan roligare än att starta ett hack och wops så var mn pres... 27/01 Exakt. Bra, då är jag inte ensam om att se de där. Framförallt misshandeln av "dem"... ;-) 27/01 Alltså va? Dom bannar folk som bara spelar mycket och spenderar pengar? 300 timmar är ju inte ens mycket för ett fan av ett spel. 26/01 Nej. 26/01 Keyboard + mus är ju alltid snabbare än en handkontroll, enligt mina erfarenheter i alla fall. Kanske finns det någon som är superduktigt och snabb, men det har jag aldrig sett själv. 26/01 Är ju ranking osv osv som gör att folk fuskar, de vill ligga "först" på listan, ta BORT ALLT vad ranking heter och statistik efter en match så kommer folk sluta fuska när de inte kan se WOW vi "VANN" efter sina xx minuters multiplayerspel. 26/01 Jag tycker om när utvecklare tar hårda tag mot fuskare. Det är rätt tråkigt att spela lir när folk fuskar, och när man frågar dem varför så svarar de bara: "för att jag kan, för att jag gillar när folk blir arga, för att jag känner mig så jävla mäktig"... 26/01 Men om högre rank innebär vapen och tillbehör som man inte annars får, så betyder det ju att man genom rankhack fuskar sig till vapen som man inte är berättigad till. Vilket i mina ögon är regelrätt fusk och skall straffas med permban. 26/01
Skicka en rättelse