Kontrollen till Playstation 4 heter DualShock 4 och har, som det ryktas om, en pekyta.

Kontrollen till Playstation 4 heter DualShock 4.

Den har en pekyta, en ljuspanel och har stöd för Playstation Move. Playstation 4 kommer att ha en kamera som känner av djupet framför den och riktningen på kontrollen. Enligt #Sony kommer "share"-knappen vara en rejäl boost för sociala interaktioner. Det kommer också finnas möjlighet att plugga in hörlurar och rumble-funktionen ska vara förbättrad.

Du kommer kunna stänga av konsolen med ett enkelt knapptryck. Inget märkvärdigt i sig, men sedan ska du lika lätt kunna återuppta spelandet precis där du var när du stängde av konsolen.

Ok, men förklara då varför jag får ont i min vänster hand när jag spelar med xbox 360 kontroll, när jag inte är van. Men medans jag inte får ont i nån hand när jag kör med ps3 kontroller, ja då när jag inte är van. Alla tycker olika, jag tycker bättre... 21/02 Det är för att folk vant sig men det blir bättre om man flyttar den dit styrkorset är för precision och snabbhet. nej det är nog mer så att sony vill vara unika med att ha spaken där och inte härma nintendo och microsoft men det blir bara fel i sin strä... 21/02 Varför ändra ett vinnande koncept? Alltid gillat PS-dosorna, fint med en liten förändring men skönt att se att "basen" är kvar. 21/02 För att vissa gillar bättre att ha spaken där. Alla kan inte tycka lika eller hur? Varför inte byta plats på den högra spaken för oxå då? 21/02 Är den i samma storlek som den vanliga kontrollen eller en aning större ? När man såg dev kit kontrollen så var själva vingarna man håller i lite tjockare än vanligt. 21/02 varflr envisas sony med att ha dom 2 analoga spakarna brevid varandra. byt platts på den vänstra spaken och styrkorset. Designen sitter kvar från dualshock 1 då analoga spaken var ett extra tillbehör och inte standard styrdon. för på PS1 så styrde man... 21/02 Där ser man, ryktet stämde :p Men det blir nog bra, tycker nog nästan den är ful snygg på något sätt, men det viktiga är, hur kommer den kännas i handen. Är lite orolig att R2/L2 kommer kännas lite små konstiga. Men det visar sig :) 21/02 Imponerar icke... snäppet fulare än trean/tvåan t.o.m. 21/02 Jag gillade alltid PS-kontrollerna när jag ägde konsoler i PS-serien. Sen när jag köpte 360 så började jag gilla den kontrollen. Detta kanske är som att svära i kyrkan, det är bara en tanke, men det kanske har med vana och göra? Tycker båda kontrollerna... 21/02 Sjukt deppigt design. Är man sugen på något som fortfarande ser ut som ett PS2-tillbehör? 21/02
Skicka en rättelse