Guerilla Games har precis visat upp nästa del i Killzone-serien.

Under dagens Playstation Meeting intog #Guerilla scenen och visade upp nästa del i Killzone-serien – Shadow Fall.

Planeten Vecta är uppdelad i områden, ett för ISA och den andra för Helghast. Naturligtvis har de minst sagt aggressiva Helghanerna något ondskefullt i kikaren och utför ett attentat mot ISA vid en kontrollstation.

Vi fick se en förvånansvärt fullspäckad gameplay-trailer, där imponerande detaljer varvades med spektakulära vyer och häftiga eldstrider. Förhoppningsvis får vi tag på filmen och kan publicera den här på FZ.

Mer information lär vi få inom kort! Under tiden kan du kika i vår artikel, full med nyttig information om Playstation 4.

Uppdaterat: Naturligtvis använde de "share"-knappen på Playstation-kontrollen och laddade upp klippet. Vilket gör att ni kan se det nedan.

[video=13600]

fz borde heta pc only gaming lr nåt ist fan va alla ni data nördar gnäller i precis varenda konsol tråd...ja vi fattar pc är bäst och blablabla 21/02 ser riktigt nice ut! 21/02 När dom flyger i början så kan man ju se flera kilometer, med den grafiken, man måste väl nästan vara lite bakom flötet för att inte bli imponerad. 21/02 Welcome to my Taobao shop ! Daily update: (>﹏<) → http://al.ly/AvJ → Discover amazing stuff, collect the things you love, buy it all in one place. The website wholesale for many kinds of → http://al.ly/AvJ → fashion shoes, like the nike,jordan,prada,***... 21/02 Detta är ju rätt mer troligt, grafiken som visades i den förrenderase KZ2 trailern är väl knappt uppnådd idag ens, åtminstone inte effekterna och all geometri överallt? Här ser du ju vad som lätt är ingame animationer 4-5 min in i videon, eller du kolla... 21/02 Dom första spelen till en helt ny maskin brukar ju inte vara några hakan i backen spel, vet inte hur dom första ps3 spelen såg ut, men xbox 360´s första spel var inte vackra. 21/02 Hur vet vi att detta är ingame material? Var det inte ett jävla liv om Killzone 2 då det visade sig att trailern var förrenderad? 21/02 Tar ett tag för utvecklarna att mjölka nya konsolers hårdvara. Men det här spelet såg ut att vara top-notch grafikmässigt förutom fysiken då. 21/02 Man måste komma ihåg att detta är tidigt i utvecklingsfasen, så jag har överseende med diverse "rough edges" såsom textur poppning, modeller som aktiveras lite knasigt (jag tittar på dig svävar-helikoptern) etc. Men jag är ändå inte så där "wow" häpnad... 21/02 Fast, jag tycker BF3 på min PC faktiskiskt ser bättre ut om vi pratar grafik. Det är endå ett år gammalt spel. 21/02
Skicka en rättelse