#Everquest Next är nästa stora mmorpg från #SOE. Innan dess kommer avstickaren #Everquest Landmark som är byggt i samma motor och tillhandahåller samma klasser, men handlar mer om att sätta sitt avtryck i världen genom att bygga fantastiska saker. Lite som #Minecraft.

Efter en tid på sträckbänken har Landmark slagit upp alpha-portarna på vid gavel. Känner du för att skapa mysiga boningar eller skräckinjagande vulkanlandskap ska du köpa en av två möjliga startpaket. De kostar 653 kronor (100 dollar) respektive 392 kronor (60 dollar) och är alltså för de mest inbitna fansen. Du hittar paketen på den officiella hemsidan.

2 olika spel. Landmark är ett "spel" för de som vill skapa en massa innehåll till Everquest Next. Det man skapar kommer sedan kunna säljas i Everquest Next och det blir möjligt att tjäna riktiga pengar på sina skapelser. 03/02 Det får man också. Ens kreationer om de är tillräckligt bra kommer kunna köpas senare i Everquest Next och på så sätt får folk betalt för sina skapelser. 03/02 https://www.eqnlandmark.com/founders-pack scrolla ner och håll över "head start open beta access", där står det "when we wipe betwen closed and open beta, everyone will lose their claim". Så ja, efter öppna betan antar jag att det är grönt, men än så... 01/02 Berätta gärna vad du tycker efter lite testande! 01/02 Jag tror everqeust next inte kommer att inkluderas.. jag har absolut noll info om detta med det känns ganska logiskt eftersom detta känns lite som ett "light" dev-kit/hype-stuff för att skapa innehåll för ett deras kommande (next.. inte landmark) spel... 01/02 Två olika spel oturligt nog :( 01/02 Skumt, då måste jag ha gjort fel konstigt nog haha.. Gör ett nytt försök senare :) 01/02 What? Jag köpte det för bara ett par timmar sedan... 01/02 Försökte göra ett köp förut, men de stod att de inte gick längre i vissa länder inklusive Sverige.. 01/02 jag gjorde ett köp efter att ha tittat på http://www.youtube.com/watch?v=n6irZrXGuqY Tror det kommer bli skoj som fan, och det är en väldigt trevlig sak att du kan om du inte gillar alphan få dina pengar tillbaka. 01/02
Skicka en rättelse