#World of Warcraft: Legion är den sjätte expansionen till #World of Warcraft, och än en gång är det demongänget burning legion som hamnar i händelsernas centrum. För spelarna gäller det att ta sitt pick och pack till den hittills okända kontinenten Broken Isles, och nu har #Blizzard avslöjat när vi kan påbörja resan.

Den 30 augusti är släppdatumet för Legion. Tillsammans med avslöjandet publicerar de en kortare text som förklarar det loremässiga läget:

The Tomb of Sargeras has been reopened, and the demons of the Burning Legion pour into our world. Their full, terrifying might is fixed on summoning the Dark Titan to Azeroth—and they’ve already located the key to his return.

With the Alliance and Horde devastated, only you can take up Warcraft’s most legendary artifacts, scour the ancient Broken Isles for relics of the Titans, and challenge the Legion before Azeroth’s last hope dies.

Steel yourself, champion. Extinction is imminent.

Legion kommer höja leveltaket från 100 till 110. Den gamla #TBC-bekantingen Illidan Stormrage återvänder men kämpar nu på de godas sida. Den svävande staden Dalaran kommer än en gång agera knutpunkt under äventyret. Demon hunter är expansionens nya klass, som är exklusiv för de som vill spela night elf eller blood elf.

Läs mer om Legionofficiella sajten.

Även om man inte kan få samma Aha upplevelse så har WoW utvecklats åt fel håll. Massvis med folk gick till Nostarlius servern och njöt av det gamla gameplayet. Jag säger inte att gamla Wow var perfekt, men det vi har idag är piss i jämnförelse. Hade det... 20/04 Vanilla var roligast. 40-manna raids! Enough said. 19/04 Ni som lägger så mycket tid på negativa kommentarer. i mina alla år jag har kört world of warcraft riktig som en nörd lvl 60-70 sen lite i lvl 80, har provat verkligen alla mmorpg, spel text, Warhammer online sen spel som jag kört max lvl efter 1-2 måna... 19/04 Härligt! 19/04 Går väl visst att jämföra, spel är spel, du betalar oavsett genre. Hur mycket speltid/nöje får jag ut för vad jag betalar för är väl frågan man ställer sig. Det är ok om du inte gillar Wow, hitta något annat som kanske passar dig bättre, man kan inte... 19/04 Det är också svårt att jämföra med tidigare. Idag är du bättre, effektivare, har större förståelse för att nyttja spelmotorn och lite mindre valmöjligheter. Oavsett vad de skapar får du aldrig tillbaka den nya upptäckarkänslan... Vad de än skapat så vet... 19/04 Det kommer bli lika skit som WoD! Not going back, nästan all charm i dagens WoW är borta. Kom ihåg hur resencenter praisade WoD och jag faktiskt trodde dom och testade. Men nope efter en vecka så hade det sjukt lite content att erbjuda. Och det lilla... 19/04 Kom inte här med logik och sunt förnuft! Det är mainstream att dissa WoW så du bryter mot oskrivna regler! (Vilket fortfarande är märkligt då det ännu inte kommit en WoW-killer eller något nytt MMORPG som lever upp till lägstanivå för att ta över tronen... 19/04 Du kan inte jämföra ett vanligt spel med ett online mmo som har lockouts varje vecka och gating och gearkrav för överhuvudtaget nå de stats krävande för att faktiskt klara det. Hade de kunnat grinda raids om och om så hade normal + heroic dött av första... 19/04 har för mig att de sa att d bara skulle bli 3 expansioner med. Ska iaf testas! 19/04
Skicka en rättelse